Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Σ' αγώνα της 7ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 γνωρίζοντας και οι δυο τις πρώτες τους βαθμολογικές απώλειες στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν καλύτερη σ' όλο τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κάτι που θα τις έδινε και τους τρεις βαθμούς της νίκης εαν υπολογίζει κανείς το παιχνίδι του Πανιωνίου αλλά και την ακαταλληλότητα του γηπέδου.

Μόλις στο 8' ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή με τον Κηπουρό αλλά το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε ο Αστράς ενώ στο 29' ο Μανθάτης βγάζει σέντρα αλλά ο Ανδρούτσος δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 34' όταν ο Ανδρούτσος πλάσαρε μέσα στην μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Μανθάτη αλλά ο Δαβρής διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή!

Στο 54' ο Ολυμπιακός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία αλλά την κεφαλιά του Μεγαρίτη την αποκρούει ο Αστράς. Ο Πανιώνιος που έπαιζε πολύ αμυντικά προσπάθησε μ' αντεπιθέσεις να "κλέψει" κάτι από τον Ολυμπιακό αλλά παρά τις κάποιες καλές στιγμές του δεν τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά αύξησε πολύ την πίεση του στην μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου αλλά δεν ευτήχησε να σκοράρει.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο ΠΑΟΚ (Κυριακή, 23/10) στο Ρέντη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε μετά από το παιχνίδι: "Σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη νίκη αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σ' ένα γήπεδο που δεν προσφέρεται για καλό ποδόσφαιρο. Φτιάξαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Ο αντίπαλος μας έπαιζε αμυντικά και αυτό μας δυσκόλεψε. Συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από δυνατά παιχνίδια και αυτό που θέλουμε από τους παίκτες μας είναι να δίνουν σε κάθε ματς το 100%".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος, Χελάς, Δαβρής, Σταυρόπουλος, Ετζίνι, Κερασίδης, Παπανικολάου (81’ Μητσιογιάννης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης (62 'Γλυνός), Βουκελάτος (66’ Σταμίρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (78’ λ. τρ. Χρήστου), Μανθάτης, Μεγαρίτης (62’ λ. τρ. Βάρκας), Ανδρούτσος, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης (58’ Βρουσάι).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :