Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!


Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της ανδρικής ομάδας του Κερατσινίου η οποία πρωταγωνιστεί στην Α’ κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 στο 50’ με γκολ του Χατζηιωαννίδη, μετά από ασίστ του Βάρκα, ενώ στο 71’ ο Βρουσάι βγάζει ασίστ στον Βάρκα και ο τελευταίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε και δοκάρι στο 56’ με τον Κιρτζιαλίδη. Στο 82’ το Κερατσίνι μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φούντα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Σκαφίδας, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Μπέτσας, Κουγιός, Χρήστου, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Καμπετσής, Τασιούλης, Τσιλίκης/ Καράδαης, Χατζηχρήστου, Αμπάρα, Μαρκουλάκης, Αγγελόπουλος, Βρουσάι, Κιρτζιαλίδης, Χατζηιωαννίδης, Βάρκας.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Δέδες): Λιούμπης, Γκουριώτης, Καμμένος, Βαττής, Μπατής, Γκιάτης, Μάλλης, Χονδρουδάκης, Πουλάκης, Τουρνάς, Μιχαλάς/ Φούντας, Διάκος, Σφυρογιαννάκης, Τσούβαλης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :