Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ» (24/10) ΜΕ... ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Ερυθρόλευκα έβαψε και σήμερα τα… FΜ η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου αγάπη» που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα (10:30 – 12:00) από το Κανάλι 1 του Πειραιά.

Στο… 90λεπτο της εκπομπής μεταδόθηκαν ειδήσεις και ρεπορτάζ από όλη την αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων του μεγαλύτερου πολυαθλητικού ελληνικού συλλόγου και παραχώρησαν συνεντεύξεις οι Ελένη Καπογιάννη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μιχάλης Καλομοίρης και Γιάννης Μαμάης.


Η κ. Καπογιάννη μίλησε για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των νταμπλούχων μπάσκετ γυναικών, που την Πέμπτη υποδέχονται στη Γλυφάδα τη Γιόκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ιστορικού αγώνα, ανέλυσε την αντίπαλο της ομάδας και εξήγησε γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να γεμίσει το κλειστό.
Η κουβέντα με την Άλκηστη Αβραμίδου είχε σημείο αναφοράς το γεγονός πως βρίσκεται λίγα γκολ μακριά από την πρωτιά στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Α1 γυναικών. Η διεθνής περιφερειακή του πρωταθλητή έχει 564 γκολ έναντι 575 που είχε πετύχει στη μεγάλη της καριέρα η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Σταυρούλα Αντωνάκου.
Ο Μιχάλης Καλομοίρης, ο μαραθωνοδρόμος του Ολυμπιακού, κατέκτησε χθες το χρυσό μετάλλιο στα 15 χλμ του 30ου Βαρτζάκειου Δρόμου Υγείας και μιλώντας στη «Μεγάλη μου αγάπη χαρακτήρισε ονειρεμένη την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώνεται με τον Κλασσικό Μαραθώνιο.
Ο τεχνικός του Beach Volley, Γιάννης Μαμάης εξήγησε τους στόχους του νεοσύστατου τμήματος του Ολυμπιακού και έδωσε χρηστικές πληροφορίες για το 1ο Τουρνουά Beach Volley που θα διοργανώσει ο σύλλογος στις 5 και 6 Νοεμβρίου στα Βοτσαλάκια.

Ελένη Καπογιάννη: « Ο κόσμος θα δώσει ώθηση στην ομάδα στην ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα»

«Πέρα του ότι το ματς με τη Γιόκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι είναι το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού , τυχαίνει η συγκεκριμένη ομάδα να θεωρείται ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Σαφώς και είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όμως πιστεύουμε πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, καθώς παίζουμε μέσα στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεν παύει να’ ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε και τις ψυχικές δυνάμεις και αγωνιστικά σε μεγάλο βαθμό θα ‘μαστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

«Το νούμερο ένα ζητούμενο για το παιχνίδι είναι η προσαρμογή της Κάιζερ, η οποία έχει κάνει μέχρι τώρα μαζί μας λίγες προπονήσεις. Κάθε ξένος αθλητής που έρχεται σε μία ομάδα χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί. Η Κάιζερ δεν ξέρει όλα τα συστήματά μας. Θα πρέπει λοιπόν να «τρέξουμε» όσο πιο γρήγορα μπορούμε στις προπονήσεις ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ενσωματωμένη στο παιχνίδι μας την Πέμπτη. Το δεύτερο ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε υπέρβαση στην αμυντική μας λειτουργία για να αντιμετωπίσουμε τα επιθετικά ατού των αντιπάλων μας.
Το τρίτο ζητούμενο είναι η ψυχολογία. Είναι μόλις το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας και θα υπάρχει και το στρες της πρεμιέρας. Πρώτο παιχνίδι στη διοργάνωση και πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού. Υπάρχει λοιπόν ένα σχετικό άγχος το οποίο καλούμαστε να το διαχειριστούμε και να το ξεπεράσουμε το συντομότερο».

«Η Γιόκιν Ντόγου Γιουνιβέρσιτι διαθέτει πολύ καλές παίκτριες σε ατομικό επίπεδο. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα στο τουρκικό πρωτάθλημα να μην υπερισχύει η ομαδική τακτική. Πηγαίνουν περισσότερο στο ένας εναντίο ενός. Θα πρέπει να εστιάσουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι γιατί όπως είπα διαθέτουν πολύ καλές παίκτριες που είναι εξαιρετικές στον συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού. Είναι ψηλά κορμιά και έχουν εμπειρία από τη διοργάνωση. Είναι διαστήματα του παιχνιδιού τους που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα αντίστοιχο ματς αντρών».

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Θα μας δώσουν ώθηση και να ξεπεράσουμε το άγχος, αλλά και να βγάλουμε τον αντίπαλο εκτός ρυθμού».

Άλκηστη Αβραμίδου: «Διψάω ακόμη για διακρίσεις με τον Ολυμπιακό»

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα υπ όψιν μου πως είμαι τόσο κοντά να ξεπεράσω τη Σταυρούλα Αντωνάκου και να γίνω η κορυφαία σκόρερ στην ιστορία της Α1 γυναικών κι ούτε το έχω στο μυαλό μου όταν αγωνίζομαι. Ωραία είναι να σπάνε τα ατομικά ρεκόρ, αλλά πιο πολύ διψάω ακόμη για ομαδικές διακρίσεις με τον Ολυμπιακό, όπως είναι οι ευρωπαϊκοί τίτλοι και πρωταθλήματα Ελλάδας. Τα έχω κερδίσει όλα με τον Ολυμπιακό αλλά θέλω να τα ξανακερδίσω όλα». «Οι στόχοι του Ολυμπιακού και εφέτος είναι οι ίδιοι όπως κάθε χρόνο. Η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή της Α1 και στην ελίτ της Ευρώπης. Να πάμε καταρχάς στο φάιναλ 4 και φτάνοντας εκεί να βαδίσουμε βήμα – βήμα προς τον ευρωπαϊκό τίτλο». «Το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 θα μας βοηθήσει ποικιλοτρόπως στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Το σημαντικότερο είναι πως με περισσότερα δυνατά παιχνίδια θα φτάσουμε ευκολότερα στο ιδανικό επίπεδο φόρμας και αγωνιστικού ρυθμού για τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών μας αγώνων. Πιστεύω πως δεν θα χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο της αγωνιστικής περιόδου και αυτό μόνο καλό θα μας κάνει».

Μιχάλης Καλομοίρης: «Ονειρεμένη χρονιά το 2016»

«Η διαδρομή του 30ου Βαρτζάκειου Δρόμου ήταν πολύ ωραία και σχετικά εύκολα. Κάναμε μία κυκλική διαδρομή από το ΣΕΦ, προς το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και επιστροφή στο ΣΕΦ. Ο καιρός ήταν λίγο περίεργος καθώς είχε υγρασία εξαιτίας της βροχής του Σαββάτου. Όμως όλα πήγαν καλά και κατάφερα να προσθέσω ακόμη ένα χρυσό και μία διάκριση στον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο πάντως είναι πως μέσω αυτών των δρομικών γεγονότων προβάλλεται ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός, καθώς η ανάπτυξη και οι μεγάλες επιτυχίες έχουν αφετηρία τα μικρά παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτούς του αγώνες. Πρέπει λοιπόν και να προβάλλονται αυτές οι διοργανώσεις και να φέρνουμε κοντά μας τα παιδιά και τον απλό κόσμο».

«Η αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώνεται σιγά – σιγά ήταν για μένα ονειρεμένη. Ηταν μία χρονιά μοναδική. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο που ήταν η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η υλοποίηση του ονείρου επιτεύχθηκε μέσω της πρόκρισης από τον μαραθώνιο στη Ρώμη που τερμάτισα 8ος . Η κούρσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν δύσκολη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, αλλά έφτασα στον τερματισμό. Πλέον, έχω μπροστά μου τον Κλασσικό Μαραθώνιο στις 13 Νοεμβρίου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν, τον προπονητή μου, τον Νίκο Ψαρομιχαλάκη, τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Κουντούρη που έχει στηρίξει αφάνταστα το τμήμα στίβου. Πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται».

Γιάννης Μαμάης: «Πρωταθλητές και στο Beach Volley με το σήμα του Ολυμπιακού»

«Αυξάνονται καθημερινώς οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρώτο τουρνουά Beach Volley που διοργανώνουμε ως Ολυμπιακός στα Βοτσαλάκια. Είναι χωρισμένο σε τουρνουά ομάδων ανδρών, γυναικών και μικτών ομάδων και δεν υπάρχει κανένας ηλικιακός περιορισμός. Συμμετοχές θα δεχόμαστε έως και τις 4 Νοεμβρίου, παραμονή δηλαδή της έναρξης του τουρνουά τόσο τηλεφωνικώς στο 6977716615, όσο και διαδυκτιακώς από το osfp.gr, αλλά και μέσω της γραμματείας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ανδρικού και του γυναικείου και την Κυριακή το μικτό. Για την ακρίβεια το πρωί του Σαββάτου το ανδρικό τουρνουά και το μεσημέρι θα ξεκινήσει το γυναικείο. Να υπογραμμίσω πως όλοι οι τελικοί, και των ανδρών και των γυναικών και του μικτού θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το απόγευμα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η τελετή για τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες».

«Η σχολή του beach volley έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Οι προπονήσεις γίνονται και καθημερινώς και τα Σαββατοκύριακα. Περιμένουμε όλους όσοι θέλουν να μάθουν το άθλημα του beach volley να έρθουν στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας καθώς υπάρχουν αντίστοιχα γκρουπ για μικρούς και μεγάλους. Οι προπονήσεις των γκρουπ ξεκινούν από τις 5 το απόγευμα και ολοκληρώνονται στις 10 και μισή το βραδύ καθώς προσφάτως τοποθετήθηκαν και προβολείς στο γήπεδο beach volley στα Βοτσαλάκια και φωτίζεται. Με την ανακαίνιση που έκανε ο Ολυμπιακός, με την προσθήκη χαλαζιακής άμμου και των προβολέων το γήπεδο είναι από τα καλύτερα στην Αττική».

«Στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε αθλητές κι αθλήτριες όχι μόνο για τα τουρνουά αλλά και για τα πανελλήνια πρωταθλήματα beach volley. Να έχει δικούς του αθλητές ο Ολυμπιακός που θα ακολουθούν το καλεντάρι των πανελλήνιων διοργανώσεων και σιγά – σιγά με πολλή δουλειά να βγάλουμε και πρωταθλητές».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο είναι ηχογραφημένη η σημερινή εκπομπή.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :