Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠελΑτΕιαΚη ΣΧΕΣΗ; ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-0! *VIDEOS*


Αγρίεψε και... τιμώρησε την τελείως αδιάβαστη ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, ο οποίος με ΜVP και σκόρερ τον Μάρτινς, έφτασε άνετα στο 3-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έδωσε απαντήσεις σε όσους... βιάστηκαν να μιλήσουν και να τον αμφισβητήσουν σε όλα τα επίπεδα. Σκόραραν επίσης Ιντέγε και Φορτούνης, ενώ η πρώτη φάση της Ένωσης έγινε στο... 84’.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αποφασισμένοι και με μάτι που... γυάλιζε δεν άφησαν ασυγχώρητο κανένα λάθος της ΑΕΚ, φτάνοντας εύκολα στη νίκη στο κατ΄ευφημισμόν ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικυρώνοντας την... πελΑτΕιαΚη σχέση τους με την Ένωση.

Το σκορ άνοιξε νωρίς-νωρίς ο Ιντέγε στο 6’, ενώ λίγο αργότερα είχε δοκάρι ο Σεμπά. Το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχε ο Μάρτινς στο 64’, ενώ γκολάρα έβαλε ο Φορτούνης με απίστευτη κόντρα στο 79’.

Θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Πατίτο στο 59’ για χτύπημα εκτός φάσης στον Φιγκέιρας, αλλά αυτά... είναι ψιλά γράμματα για τους υπεύθυνους.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ξεκίνημα – σεμινάριο για μεγάλα ματς έκανε ο Ολυμπιακός. Έχοντας και την ώθηση του κόσμου τους οι ερυθρόλευκοι «έπνιξαν» την ΑΕΚ και την οδήγησαν σε πολλά λάθη, τα οποία έφεραν νωρίς-νωρίς το 1-0 του Ιντέγε μόλις στο 6ο λεπτό. Το γήπεδο όπως ήταν φυσικό πήρε… φωτιά και οι παίκτες του Μπέντο έδειχναν να έχουν φτερά στα πόδια τους, αγγίζοντας το δεύτερο γκολ στο 9’, όμως το σουτ του Σεμπά αφού κόντραρε χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Ανέστη. Η ομάδα του Κετσπάγια δεν μπορούσε με τίποτα να βρει ηρεμία στο παιχνίδι της, έχανε όλες τις πρώτες πάσες και ήταν... «στριμωγμένη» στο μισό του γηπέδου.

Η ΑΕΚ… εμφανίστηκε στο παιχνίδι μετά το πρώτο 25λεπτο, όταν ο άξονάς της άρχισε λίγο να «ρολάρει». Πάντως, παρά το φρένο που έβαλαν οι ερυθρόλευκοι στον ρυθμό τους, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, που είχαν αρκετούς παίκτες εκτός παιχνιδιού. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε με τον Ολυμπιακό να προηγείται δίκαια χάρη στο τέρμα του Νιγηριανού επιθετικού.

Κάπως πιο... ζωηρό ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο δεύτερο 45λεπτο. Με τον Ολυμπιακό να έχει αφήσει ελεύθερα κάποια μέτρα στο γήπεδο, η Ένωση ανέβηκε όμως και πάλι δεν βρήκε τον τρόπο να βγάλει καθαρή ευκαιρία με τον Μπακασέτα να εξουδετερώνεται εύκολα από τα αντίπαλα στόπερ και τον Χριστοδουλόπουλο να μην δίνει βοήθειες στον Μάνταλο. Την ίδια στιγμή, οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούσαν με ηρεμία και χωρίς άγχος την μπάλα, ενώ πίεζαν ελαφρώς στις πρώτες πάσες. Έτσι, και χωρίς ουσιαστικά να δυσκολευτούν ιδιαίτερα έφτασαν στο 2-0 στο 64ο λεπτό με τον καλύτερό τους παίκτη, τον Αντρέ Μάρτινς.

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τους παίκτες του Μπέντο να μην πιέζονται και να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό. Μάλιστα, είχαν και την τύχη με το μέρος τους στο 79’, όταν... καθάρισαν το παιχνίδι μετά από προβολή του Λαμπρόπουλου η οποία μετατράπηκε σε σουτ του Φορτούνη το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Ανέστη με εντυπωσιακό τρόπο. Το 3-0 έφερε χαλάρωση στην άμυνα των ερυθρόλευκων, που απειλήθηκε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 84’, ενώ η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Μπακασέτα στο 87’.


Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία (46’ Βιάνα), Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Μάρτινς (70’ Καμπιάσο), Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνης (80’ Τσόρι), Ιντέγε

Στον πάγκο: Λεάλι, Ρομαό, Καρντόσο

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Πατίτο (58’ Πέκχαρτ), Χριστοδουλόπουλος (72’ Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπακασέτας

Στον πάγκο: Μπάρκας, Σιμόες, Αραβίδης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης


Δείτε όλα τα γκολ στο βίντεο που ακολουθεί :

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :