Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... 3αρα ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!


Για τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι θ'αλλάξει προπονητή, αλλά τώρα αυτοί είναι που ζητούν... προπονητή αφού δεν τους κάνει προφανώς ο Τιμούρ. Έχουν άλλωστε τέτοιους παικταράδες από τις επενδύσεις του... Τίγρη, που φταίει ο Τιμούρ...

Ας δούμε όμως τι λένε για τα... 3 γκολ που έφαγαν από τον Θρύλο στο Φάληρο...

aek365.com : Παράδοση άνευ όρων!


Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι στο 80και έχασε φυσιλογικά και δίκαια από τον Ολυμπιακό - Δώρο του Λαμπρόπουλου το δεύτερο γκολ, τραγική προετοιμασία, τραγικό στήσιμο, τραγική διαχείριση από τον Κετσπάγια που έκανε πρώτο μάγκα τον Μπέντο που ήταν στην… έξοδο

aek1924.gr : Επειγόντως προπονητή

Η ΑΕΚ θέλει άμεσα προπονητή. Απέναντι στο χειρότερο ΟΣΦΠ της τελευταίας δεκαετίας, έπαιξε σαν τη Βέροια και έφαγε τρία. Κανένα πλάνο, αστεία τακτική, σαν ομάδα που έπαιζε για την κατηγορία.
Τα… χάλια της είχε η ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς δεν κατάφερε να αντιδράσει στο Καραϊσκάκης, μπήκε στον αγώνα φοβισμένη και δεν επέστρεψε ποτέ. Πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή, φάνηκε η απουσία του Σιμόες, καθώς και του Αλμέιδα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :