Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΑΚΙΝ ΝΤΟΓΚΟΥ Γ. (53-55)


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι:

Καπογιάννη: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι δήλωσε τα εξής: «Καταρχάς να συγχαρώ και τις δυο ομάδες. Την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι, για τη νίκη της και τις παίκτριές μας για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν ήμασταν το φαβορί στον αγώνα αυτό. Τα νούμερα δείχνουν τη νευρικότητα μας αφού είχαμε 26% ευστοχία στα δίποντα. Από την άλλη δεν ευνοηθήκαμε από τα ατού μας. Με εξαίρεση την Εβίνα Μάλτση που ήταν «καυτή», δεν πήραμε πόντους μέσα από τη ρακέτα, αντίθετα δεχθήκαμε τους από τους 30 από εκεί στο πρώτο ημίχρονο. Η Γιάκιν, έκανε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε εμείς. Δεν απογοητευόμαστε όμως. Κρατήσαμε στους 55 πόντους τον αντίπαλό μας ενώ είχαμε βάλει όριο τους 60. Δυστυχώς δεν σκοράραμε 56 για να κερδίσουμε. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του και ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να πάρει μεγαλύτερη ώθηση από το καυτό κοινό του Ολυμπιακού.Τέλος θεωρώ ότι το τελευταίο σφύριγμα στο καλάθι της Εβίνας Μάλτση είναι τραβηγμένο. Εμείς όμως κοιτάμε τα λάθη που κάνουμε. Μέσα στο γήπεδο αν μπορούμε να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε και το σεβασμό των διαιτητών».

Μάλτση: «Χάσαμε μια μάχη, έχουμε πόλεμο μπροστά μας»

Η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, Εβίνα Μάλτση δήλωσε με τη σειρά της: «Ήταν ένα ντέρμπι και το νιώσαμε ακριβώς έτσι, μέσα στο παρκέ. Είχε πολλές επαφές, καρδιά, αλλά η κόουτς τοποθετήθηκε πάρα πολύ σωστά. Ήμασταν νευρικές και η αντίπαλός μας έπαιξε στα ατού της . Θεωρητικά η Γιάκιν Ντόγκου ήταν το φαβορί. Εμείς θέλαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενους τους προέδρους μας και τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν το βάζουμε κάτω γιατί έχουμε μεγάλο πόλεμο ακόμα μπροστά μας. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην προπόνηση. Ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και στοχευμένα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα υπάρχουν και άλλα τέτοια ματς στην Ευρώπη. Εμείς το κάναμε ντέρμπι σήμερα αφού δεν τους αφήσαμε να παίξουν όπως θέλουν και να σκοράρουν 70 πόντους».

Καλαϊτσίογλου: «Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα με τέτοιο ρόστερ όπως του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτ, Ζάφερ Καλαϊτσίογλου δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ τις αθλήτριες και των δυο ομάδων για τον αγώνα. Το παιχνίδι είχε έντονο ρυθμό και όλοι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με βάση τη στατιστική η ομάδα μας έκανε 28 λάθη ο Ολυμπιακός έκανε 13 και με αυτό το δεδομένο, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά σε αυτό τον τομέα της στατιστικής. Το πλεονέκτημά μας ήταν ότι πήραμε 46 ριμπάουντ ενώ ο Ολυμπιακός πήρε 26 και αυτό αντιστάθμισε το μειονέκτημά μας. Ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές απουσίες όπως η Ζωή Δημητράκου την οποία γνωρίζω. Μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα και να την βοηθήσει. Και εμείς θα έχουμε δυο παίκτριες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα και θα ενισχύσουν το ρόστερ. Θέλω να ευχαριστήσω τους σπόνσορες μας γιατί χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτα. Ξέρω πολύ καλά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Αν είχαν έρθει περισσότεροι φίλαθλοι, θα είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχω δει μια ομάδα με τόσο δυνατό ρόστερ, όπως αυτό που διαθέτει ο Ολυμπιακός και αξίζει να την στηρίξει ο κόσμος».

Χόλινγκσγουορθ: «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η πρώτη σκόρερ της Γιάκιν Ντόγκου, Κουανίτρα Χόλινγκσγουορθ, δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε επίσης ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτό κάναμε και βγήκαμε νικήτριες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :