Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... 5 ΧΡΟΝΙΑ!

Στον Γιώργο Πρίντεζη δεν πήγε όπως λέμε το χθεσινό παιχνίδι με την Μπασκόνια, και ο ερυθρόλευκος πάουερ φόργουορντ έμεινε στους μηδέν πόντους  (0/3 δίποντα) μετά από 8 λεπτά συμμετοχής! 

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η τελευταία φορά που ο Πρίντεζης είχε μείνει στους... μηδέν πόντους στην Ευρωλίγκα  ήταν 5 χρόνια πριν, και συγκεκριμένα  στις 9 Νοεμβρίου του 2011 και στην εκτός έδρας ήττα με 63-64 από την Καντού (σε 14' είχε 0/3δ., 0/1τρ.), για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου 2011-12.

Ο Πρίντεζης προερχόταν από το απίστευτο παιχνίδι που έκανε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και τα μέτρια κόντρα σε Δόξα Λευκάδας και Αρμάνι Μιλάνο. Κάθε παίκτης φυσικά έχει τα πάνω του και τα κάτω του και... αλλοίμονο αν δεν έχει -ειδικά ο Πρίντεζης-  το δικαίωμα σε κάποιους αγώνες να μην είναι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Απλά, ο Γιώργος μας έχει συνηθίσει αλλιώς και είμαστε σίγουροι ότι από το επόμενο κιόλας παιχνίδι στα επανέλθει στα... γνωστά του στάνταρ!  


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :