Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ... ΤΗΝ 7αρα ΤΗΣ Κ20 ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (PHOTOS)


Κ-20: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 7-0

Η ομάδα Νέων προηγήθηκε με 7-0 στο ημίχρονο. Χατ τρικ ο Ανδρούτσος.

Σ' αγώνα της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-0 της ΑΕΚ φτάνοντας έτσι στην 4η νίκη του σ’ ισάριθμες αναμετρήσεις στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε με 7-0 από το ημίχρονο ενώ μετά από το 70’ έπαιξε με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού στο πρόσωπο του Στάθη Λάμπρου και της συμπλήρωσης των τριών αλλαγών.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τα 15 γκολ στη διοργάνωση ενώ κρατάει το μηδέν στην άμυνα μετά από 4 παιχνίδια. Τρία γκολ πέτυχε ο Θανάσης Ανδρούτσος (12’, 31’, 45+2) δυο ο Μάριος Βρουσάι (29’, 36’) και από ένα ο Γιώργος Μανθάτης (19’) και ο Κώστας Κηπουρός (44’).

Στο 11’ ο Κώστας Μεγαρίτης κερδίζει πέναλτι από τον Μπόυση και στο επόμενο λεπτό ο Θανάσης Ανδρούτσος ευστοχεί και ανοίγει το σκορ (1-0). Ο Ολυμπιακός είναι συνεχώς μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ο Κοφσανίδης ανατρέπει τον Βρουσάι με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιώργος Μανθάτης ο οποίος «γράφει» το 2-0.

Το 3-0 σημειώνει στο 29’ με πλασέ ο Μάριος Βρουσάι έπειτα από ασίστ του Κώστα Κηπουρού ενώ στο 31’ ο Μανθάτης βγάζει ασίστ στον Ανδρούτσο ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Στο 36’ ο Κώστας Πανάγου βγάζει ωραία πάσα στον Βρουσάι που με σουτ κάνει το 5-0 και στο 44’ πάλι από ασίστ του Πανάγου ο Κηπουρός μ’ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ «παραβιάζει» την εστία της ΑΕΚ για το 6-0. Στις καθυστερήσεις (45+2’) του α’ μέρους ο Ανδρούτσος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή κερδίζει πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος και «γράφει» το 7-0.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κυριαρχεί στο γήπεδο και να «φτιάχνει» ευκαιρίες ειδικά με τον Μάριο Βρουσάι αλλά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια όπως στο α’ μέρος. Βέβαια έπαιξε και για 20’ με 10 παίκτες κάτι που σαφώς και επηρέασε την ομάδα.
Η ομάδα Νέων που είναι φυσικά πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα θα δώσει το επόμενο της παιχνίδι σε 15 ημέρες στην έδρα του Πανιωνίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Φουάσης (54’ Τασιούλης), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης (56’ Καμπετσής), Μεγαρίτης (46’ Ξενιτίδης), Ανδρούτσος, Κηπουρός, Βρουσάι.
ΑΕΚ: (Μανωλάς): Παπαδόπουλος, Τάμπας (74’ Λουκάς), Ψανής (46’ Βαφειάδης), Κοφσανίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης (34’ Γιαννούτσος), Λίτσι, Σπηλιώτης, Τσέλιος, Αντωνίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βασίλης Βούζας (Προπονητής Ολυμπιακού): «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και για τη νίκη. Όπως έχω πει για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Όταν είσαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις και πίεση. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, έδειξαν πως ήθελαν πολύ τη νίκη και πέτυχαν άλλη μια σημαντική νίκη. Ήμασταν πολύ επιθετικοί και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας. Από αύριο θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε για να μας στηρίξει. Ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε θέαμα».

Θανάσης Ανδρούτσος (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): «Από τα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Παίξαμε με πολύ όρεξη, μας βγήκαν ωραίες φάσεις και πολλά γκολ αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή του Πρωταθλήματος. Δεν έχει καμία σημασία που έβαλα τρία γκολ. Σημασία έχει να δουλεύουμε ως ομάδα και να κερδίζουμε ως ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι πολλές στον Ολυμπιακό και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100%».

Μάριος Βρουσάι (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και δείξαμε μέσα στο χορτάρι αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Είναι άλλη μια νίκη αλλά δεν σταματάμε εδώ. Χαίρομαι που το ντεμπούτο μου ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό συνδυάστηκε με μια νίκη και με δυο γκολ. Η ομάδα δουλεύει σωστά και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είναι πιο δυνατή».

Στάθης Λάμπρου (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): «Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας και αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλους. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα και θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Όταν παίζεις σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν θέλεις να βγεις από το γήπεδο αλλά οι προπονητές και ο γιατρός επέλεξαν να με προφυλάξουν».

*Τον αγώνα παρακολούθησε ο κ. Μπέντο με τους συνεργάτες του και όλη την ομάδα του Ολυμπιακού,ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββας Θεοδωρίδης και ο Σύμβουλος Στρατηγικής κ. Κριστιάν Καρεμπέ.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :