Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΤΙ ΜΕ... 7αρα ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Η Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Οι Νέοι του Ολυμπιακού διέλυσαν την ΑΕΚ σε αναμέτρηση που διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ20.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και όντας πολύ καλύτεροι από τους κιτρινόμαυρους επικράτησαν με 7-0, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έδειξαν την ανωτερότητά τους σε αυτούς του Στέλιου Μανωλά, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν στον αγώνα, ήταν να στήνουν την μπάλα στη... σέντρα του γηπέδου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12’ με εκτέλεση πέναλτι ο παίκτης της ανδρικής ομάδας, Ανδρούτσος, το οποίο κέρδισε ο Μεγαρίτης από τον Μπούση.

Στο 19’ ήταν η σειρά του έτερου παίκτη της πρώτης ομάδας, Μανθάτη, να σκοράρει και να γράψει το 2-0 πριν τη συμπλήρωση του 20λεπτου.

Στο 29' ο Βρουσάι έγραψε κι αυτός το όνομά του στους σκόρερ, με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δύο λεπτά αργότερα σκόραρε και πάλι ο Ανδρούτσος, κάνοντας το 4-0 και αναγκάζοντας τον προπονητή της ΑΕΚ να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο παιχνίδι, θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα για την ομάδα του, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

Στο 36’ ο Βρουσάι πέτυχε και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Στο 44’ ο Κηπουρός πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, με τον Ανδρούτσο όμως να ήταν αυτός που έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα στο 45'+2' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και πάλι, πραγματοποιώντας χατ τρικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές έκαναν τις επιτρεπόμενες αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε αρκετά χωρίς να γίνει κάτι το ιδιαίτερο.

Το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός στο δεύτερο μέρος, ήταν ο τραυματισμός του Λάμπρου, ο οποίος συγκρούστηκε στον αέρα με τον Τάμπα και αποχώρησε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες καθώς ο Βασίλης Βούζας είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές του.


Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Φουάνης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός, Βρουσάι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :