Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΚΑΙ ΤΑ... ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ! (PHOTO)


Με δύο μηνύματα που ανάρτησε στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διέψευσε τα όσα είχαν γραφτεί σχετικά με κάποια πράγματα για το μνημείο της Θύρας 7.

Ο Κώστας Καραπαπάς, έγραψε πως πήγε να ελέγξει ο ίδιος τι έχει συμβεί και αποσαφήνισε μερικά πράγματα, αναρτώντας δύο μηνύματα.

Διαβάστε τα

«Επειδή κάποιοι γράφουν στο facebook και στο twitter ότι κάηκε το μνημείο της Θύρας 7 στο γήπεδο μας, ότι το βεβήλωσαν ξανά και διάφορα άλλα, πήγα ο ίδιος εκεί και είδα ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Η φωτογραφία είναι πριν πέντε λεπτά. (ΥΓ.: Όσο για κάποιους που με αυτή την αφορμή ρωτούν τι έκανε η ΠΑΕ για τους βέβηλους που την προηγούμενη φορά πράγματι είχαν προσβάλει τη μνήμη των αδερφών μας, το έχουμε ξαναπεί ότι κάναμε κάθε νομική ενέργεια και στραφήκαμε εναντίον τους για προσβολή μνήμης τεθνεόντων και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Ελπίζω δηλαδή γιατί στην Ελλάδα είμαστε...)», ήταν το πρώτο.

Στο δεύτερο έγραψε. «Να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Πήγαν κάποια ζώα και έκαψαν δυο κασκόλ και μια σημαία στο μνημείο του Δήμου στο δρόμο στις 4:00 το πρωί, όχι στο γήπεδο και στον φυλασσόμενο χώρο. Άμεσα θα δούμε τι γίνεται από τις κάμερες και θα παραδώσουμε το υλικό στους αρμόδιους. Όχι ότι ελπίζω κάτι. Αντίθετα ελπίζω να φροντίσει η μοίρα να πάθουν τα χεράκια τους ότι έκαναν σε ένα χώρο μνήμης... Στην Ελλάδα κάποτε ούτε θα μπορούσες να διανοηθείς να προσβάλλεις τη μνήμη νεκρού... Κάποτε...».




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :