Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

«ΕΦΑΓΕ»... Σ. ΜΑΝΩΛΑ Η 7αρα ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας Νέων της ΑΕΚ υπέβαλε Στέλιος Μανωλάς.

​Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Κ20 της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς. Μετά την πολύ βαριά ήττα των Νέων της Ένωσης από τον Ολυμπιακό, το κλίμα δεν ήταν καλό για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Σε κουβέντα που είχε -τηλεφωνικά- ο Στέλιος Μανωλάς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έθεσε... την παραίτησή του στη διάθεση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, ο οποίος την έκανε δεκτή.

Ο Μανωλάς μετέβη το απόγευμα στα Σπάτα και αποχαιρέτησε τους παίκτες του, αλλά και τους συνεργάτες του και στην συνέχεια αποχώρησε, με τον συνεργάτη του Νίκο Παναγιωτάρα να αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Ο προπονητής της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στη διοίκηση της εταιρείας. Η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Μανωλά για την προσφορά του στις Ακαδημίες αλλά και στην πρώτη ομάδα, με αποκορύφωμα τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :