Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

8αρα ΑΠΟ ΤΗΝ Κ13 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο στις Αχαρνές ο Ολυμπιακός (Κ-13) επικράτησε με 8-2 της Ακαδημίας Μπατίστα αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Φλώκος με σουτ έπειτά από ασίστ του Μπόλη ενώ με τρία γκολ του στο 20', 22', 29' ο Ποιμενίδης "έγραψε" το 0-4. Η Ακαδημία Μπατίστα μείωσε σε 1-4 αλλά πάλι ο Ποιμενίδης σκόραρε (1-6) στο 37' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 1-6 ήρθε στο 43' από τον Φλώκο και το 1-7 με τον Κορφιάτη στο 48'. Στο 70' ο Μπόλης πέτυχε και το 8ο γκολ του Ολυμπιακού και απλά στο φινάλε ο αντίπαλος μείωσε σε 2-8.

Η σύνθεση της ομάδας του Γιώργου Παπακωστούλη: Σκαρτσιάρης, Γιαλεδάκης, Κατσαούνος, Αλέξης, Γαλάνης, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Μάνδρος, Φλώκος, Μπόλης, Ποιμενίδης/ Ρέτσος, Γκίνι, Αδαμόπουλος, Λίτσο, Κορφιάτης, Παπαντωνόπουλος, Αρβανιτάκης, Αναστόπουλος, Γλογοβίτης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :