Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ 6ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΩΝ


Το Σεμινάριο θα "φιλοξενηθεί" στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 6ο Σεμινάριο του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού. Το Σεμινάριο που έχει γίνει πλέον θεσμόςκαι απευθύνεται κυρίως στους προπονητές των Σχολών του Ολυμπιακού θα "φιλοξενηθεί" φέτος τόσο στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη όσο και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η Διεύθυνση Σχολών σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας έχουν ετοιμάσει ένα διήμερο γεμάτο γνώση για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο που θ' ικανοποιήσει και τον πιο "απαιτητικό" προπονητή.

Στο Σεμινάριο που έχει χωριστεί σε δυο μέρη, το θεωρητικό που θα γίνει το Σάββατο στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το πρακτικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Ρέντη, θα ... διδάξουν μεταξύ άλλων οι κ.κ Ελευθεριάδης, Αμανατίδης, Βούζας, Ράντος, Στρακόσια, Μαυρογενίδης, Πάντος ενώ για ιατρικά θέματα θα μιλήσει ο γιατρός του Ολυμπιακού κ. Θέος.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει κάθε χρόνο να "αναβαθμίζει" το επίπεδο των στελεχών και των προπονητών των Σχολών του προκειμένου τα 8000 παιδιά του Δικτύου να μαθαίνουν από τους καλύτερους τα μυστικά του ποδοσφαίρου.Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS