Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η... 8η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Ο Κυριάκος Κυριάκος μέσω facebook σχολίασε με έναν... ιδιαίτερο τρόπο τους λόγους για τους οποίους πιστεύει πως η παρουσία της Επιτροπής εξομάλυνσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν επιβεβλημένη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αφού πρώτα ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Επιτροπή Εξομάλυνσης που από σήμερα έπιασε δουλειά στην ΕΠΟ, στη συνέχεια, έκανε αναφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, τονίζοντας τους λόγους που κατά την άποψή του, η παρουσία της επιτροπής, ήταν επιβεβλημένη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βλέπεται μιλάνε και οι... 8οι του πρωταθλήματος και φυσικά πάντα "αδικημένοι" για τα παιχνίδια των πρωταθλητών! Πως αλλιώς θα δικαιολογήσουν ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ;

Αναλυτικά το μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Όλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο οφείλουμε να καλωσορίσουμε την Επιτροπή Εξομάλυνσης και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία.

Αν θέλουν να δουν μερικούς βασικούς λόγους που η παρουσία τους κρίθηκε επιβεβλημένη, στο Novasports2 τώρα έχει ένα ταχύρρυθμο...





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :