Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ, 99-48 ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ Ρ.

Ο Ολυμπιακός... αρνήθηκε την 100αρα απένανται στον Κολοσσό Ρόδου (99-48) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού η εντολή από τον πάγκο για σεβασμό προς τον αντίπαλο στην τελευταία επίθεση ήταν ρητή και ο Τολιόπουλος... άφησε την μπάλα στο παρκέ, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας ενδιαφέρει.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να είναι εκπληκτικός στην επίθεση και με πολύ πίεση στην άμυνα, και όσο και αν ο αγώνας δεν είναι για πολλά συμπεράσματα, κάποια πράγματα κάνουν... "μπαμ" από μακριά!

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν εντυπωσιακοί από την αρχή και είχαν σκοπό να καθαρίσουν... άμεσα τον αγώνα. Οι Γιανγκ και Μαραγκός δεν αγωνίστηκαν καθόλου λόγω ίωσης και ο Αθηναίου λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς.

Οι πρωταθλητές πήραν τα ριμπάουντ, έκλεψαν μπάλες και έφυγαν στον αιφνιδιασμό, ενώ την ίδια στιγμή ήταν αρκετά εύστοχοι τόσο από την περιφέρεια, όσο και από το ζωγραφιστό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δοκίμασε αρκετά σχήματα, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και τις παρατηρήσεις του όταν κάτι δεν του άρεσε.

Για ακόμα ένα ματς ο Έρικ Γκριν έδειξε ότι είναι σκόρερ με όλη τη σημασία της λέξης και ιδανικός για να ξεκουράζει/ξεμπλοκάρει τον Σπανούλη (αν χρειαστεί), ενώ ο Μπιρτς έδειξε ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο γρήγορα θα ξεχάσουμε τον προκάτοχό του,  Οθέλο Χάντερ...

Καλή παρουσία από τον Μάντζαρη και τον Πρίντεζη, ενώ πάρα πολύ καλός και αισθητά ανεβασμένος σε σχέση με πέρσι έδειξε ο Δημήτρης Αγραβάνης που στην άμυνα μοίραζε... τάπες, ενώ δεν ήταν καθόλου κακός και στα επιθετικά του καθήκοντα!

Ο Βασίλης Σπανούλης χωρίς να... ζοριστεί πέτυχε 8 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ θετικοί ήταν οι Παπανικολάου, Λοτζέσκι και Χάκετ.

Μπορούν σίγουρα περισσότερα οι Παπαπέτρου (πάει για... 4άρι) και Μιλουτίνοφ, ενώ να σημειωθεί ότι το χειροκρότημα της εξέδρας κέρδισε ο Τολιόπουλος που άφησε επίσης θετικές εντυπώσεις όσο αγωνίστηκε.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 53-24, 79-38, 99-48

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 16, Μπιρτς 10, Τολιόπουλος 5, Παπαπέτρου 5, Σπανούλης 8, Αγραβάνης 5, Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 9, Μάντζαρης 14, Χάκετ 6, Λοτζέσκι 7.

Κολοσσός H Hotels (Λυκογιάννης): Παπαδόπουλος, Λιάπης 2, Ρέντικ 4, Τσούκου 14, Γεωργαλλής, Αγγελάκος 4, Άχονεν 5, Μπέρι 9, Βασιλόπουλος, Παπαδάκης 1, Γουάτσον 6, Χολ 3.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :