Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΠΙΝΟ : ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!


Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα είναι από τις λίγες ομάδες που θα κερδίσουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, εξέφρασε ο Στέφανος Καπίνο, ενώ μίλησε για τα συνεχόμενα ματς μέσα στον μήνα.

Ένα σημαντικό τρίποντο μέσα στην έδρα ενός αντιπάλου (του Πανιωνίου) που λίγες ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν πήρε χθες ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον διεθνή τερματοφύλακα.

Παράλληλα, ο Καπίνο έκανε την… πρόβλεψη πως τα συνεχόμενα ματς μέσα στον Οκτώβριο θα είναι αυτά που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV

«Καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό για τη συνέχεια, θεωρητικά εύκολα νομίζω. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός από μια-δυο στιγμές. Οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το διπλό σε μια δύσκολη έδρα, που δεν νομίζω να περάσουν αρκετές ομάδες και συνεχίζουμε.

Ενδιάμεσα είναι τα παιχνίδια της Ευρώπης, του Κυπέλλου. Γενικά είναι ένας πολύ βαρύς μήνας, αλλά πιστεύω ότι είμαστε στο επίπεδο και ψυχολογικά και φυσικής κατάστασης, ώστε να αντεπεξέλθουμε σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια γιατί αυτά τα παιχνίδια κρίνουν και τους πρωταθλητές πιστεύω».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :