Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΪΛΟΦ : ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ!


Ο Στάνιμιρ Στοϊλοφ έχρισε μεν φαβορί τον Ολυμπιακό, αλλά ξεκαθάρισε με... νόημα πως οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο σε ένα ματς δεν κερδίζουν πάντα.

Ο τεχνικός της Αστανά είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον Ολυμπιακό: Αύριο θα έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός το φαβορί, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να δείξουμε το μέγιστο επίπεδο. Τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Οπότε θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τους τραυματίες: Ο Νουργκαλίεφ είναι εκτός για 20 μέρες λόγω κατάγματος. Ο Ιμπραϊμι έχει πρόβλημα και θα απουσιάσει για 20 μέρες .Εχουμε κι άλλους παίκτες. Δεν μας προβληματίζει όμως, γιατί έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βγουν στο γήπεδο και να παίξουμε. Οπότε θα κοιτάξουμε να αντιμετωπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι με την Καϊράτ όπου ο Κάνιας ορίστηκε να χτυπήσει το πέναλτι, αλλά οι παίκτες αποφάσισαν μεταξύ τους διαφορετικά και το ποιός θα αναλάβει την ευθύνη εάν κερδηθεί πέναλτι: Δεν θέλω να αποφασίζουν οι παίκτες μεταξύ τους. Αν χάσουμε πέναλτι, θα είναι δική μου ευθύνη.

Τα τρία χρόνια που είναι στην Αστανά και το συνεχές και δύσκολο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη: Εχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε συνέχεια παιχνίδια. Φυσικά η πίεση είναι μεγάλη και βαρύ το πρόγραμμα. Αν το ποδόσφαιρο στο Καζακστάν να αντιστοιχεί στο ευρωπαϊκό θα πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα. Το άλλο πράγμα που μας δυσκολεύει είναι ότι 12 – 13 παίκτες από την Αστάνα παίζουν και στις Εθνικές, οπότε ο βαθμός αυξάνεται.

Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην χώρα και το πόσο επηρεάζει η... μετάβαση στην Ευρώπη: Φυσικά και το γεγονός ότι το επίπεδο έχει πέσει, επηρεάζει και την ομάδα, γιατί μειώνεται ο ανταγωνισμός στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτό επηρεάζει τους παίκτες. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός και χαλαρώνει η ομάδα.

Το πως έχει μελετήσει τον αντίπαλο και εάν ξεχωρίζει κάποιον: Δεν είχαμε αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό. Τον παρακολουθώ όμως πολλά χρόνια, ξέρω τις παραδόσεις, πώς παίζει, είναι επιθετική ομάδα, έχει αυτό το επιθετικό στυλ. Εμείς από τη δική μας πλευρά στηριζόμαστε στην άμυνά μας, αν πάμε καλά στην άμυνά μας τότε θα πάμε καλά. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Πολλοί παίκτες της ομάδας έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, την δυναμική της έδρας του και το επιθυμητό σκορ για αύριο: Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θα παίξει για τη νίκη, παίζει και στην έδρα του αλλά εμείς έχουμε αντιμετωπίσει πιο δυνατές ομάδες. Π.χ. στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε “κλέψει” κάποιους βαθμούς. Γιατί να μην ξανασυμβεί το ίδιο και αύριο; Οπότε θα είμαι ευχαριστημένος αν πάρουμε κάποιον βαθμό.

Το εάν είναι προτεραιότητα το πρωτάθλημα: Αυτή είνα ιη αλήθεια. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Αν πάρουμε βαθμούς θα είμαστε πρωταθλητές για τρίτη σερί χρονιά. Οσον αφορά στο ροτέισον, εμείς μπορούμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, δύο-τρεις, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας μόνο δεκατρείς. Αν είχα δεκαπέντε, ο καθένας από αυτούς θα ήταν έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο Φάληρο και το εάν πάει και η Αστανά σε αυτήν την λογική: Είδα όλο το ματς, αλλά εμείς παίζουμε ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε πέρσι εμείς κερδίσαμε δύο φορές τον ΑΠΟΕΛ ίσως και αυτό κάτι να λέει για τον αντίπαλό μας. Οπότε θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αύριο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :