Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥΜΑΣΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Πάτρικ Τουμάσι, σκόρερ των δύο τερμάτων της Αστάνα στη νίκη με 3-0 επί της Όζκετπες στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Τουμάσι μίλησε λοιπόν για πολλά θέματα, όπως για τον πρόσφατο παραγκωνισμό του, για τον Ολυμπιακό, αλλά και τα τρία μέτωπα της ομάδας του που είναι ανοικτά.

«Όλα θα εξαρτηθούν από την τακτική. Ειδικά εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Δεν ξέρω ποια από τις αντίπαλες ομάδες, η Γιουνγκ Μπόις ή ο Ολυμπιακός, είναι πιο δύσκολη, από τη στιγμή που δεν έχουμε παίξει και με τις δυο», ανέφερε ο Τουμάσι για τον Ολυμπιακό και συνέχισε αναφορικά με κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν πως επειδή δεν είχε παίξει με τη Γιουνγκ Μπόις ήταν δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις του προπονητή του.

«Το τεχνικό τιμ πήρε μια απόφαση για λόγους τακτικής. Δεν έχω παράπονο από τον προπονητή».

Από εκεί και πέρα, συνέχισε για το βαρύ πρόγραμμα σε Καζακστάν και Ευρώπη. «Πρέπει να διατηρηθούμε σε φόρμα. Πριν από κάθε αγώνα πρέπει να προετοιμαζόμαστε και ψυχολογικά, όχι μόνο σωματικά».

Για το ματς με την Όζκετπες, ανέφερε. «Ήταν μια δυνατή και οργανωμένη αντίπαλος. Ωστόσο, ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη και τα καταφέραμε».

Τέλος, για το προσεχές ντέρμπι με την Καϊράτ, στο οποίο μάλλον κρίνεται το πρωτάθλημα, κατέληξε. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Αυτή την αγωνιστική έφερε ισοπαλία κι εμείς νικήσαμε. Έτσι αυξήσαμε τις ελπίδες μας για τον τίτλο».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :