Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ... ΧΑΝΤΕΡ


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα της Ευρωλίγκας και στο μυαλό όλων των παικτών του Πάμπλο Λάσο βρίσκεται... ο Ολυμπιακός.

Ο Γκουστάβο Αγιόν ρωτήθηκε για τον αγώνα της Τετάρτης με τους ερυθρόλευκους και ο ίδιος αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ στάθηκε και στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

“Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο απαιτητικές ομάδες που σε κάνει να προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω και να μην χάνεις τη συγκέντρωση για καμία στιγμή. Επίσης αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και τον Σπανούλη”, ανέφερε αρχικά ο Γκουστάβο Αγιόν στη media day της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας. “Το νέο σύστημα της Ευρωλίγκα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια”, ενώ για τον Οθέλο Χάντερ ανέφερε: “Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι του, και στον επιθετικό τομέα θα προσφέρει πολλά πράγματα στην ομάδα”.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :