Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

«ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΑΠΟΕΛ»


Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη σημαία της Χρυσής Αυγής που υψώθηκε από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ανάμεσα στις υπόλοιπες σημαίες που σήκωσαν οι οπαδοί της Κυπριακής ομάδας στο Καραϊσκάκη, βρέθηκε και μία κόκκινη με το σήμα της Χρυσής Αυγής. Για το εν λόγω θέμα μίλησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος τόνισε ότι η UEFA είναι αμείλικτη σε θέματα ρατσισμού.

Οι δηλώσεις του προέδρου τη Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην εκπομπή «Θύρα Σίγμα»:

Για τις επιτυχίες των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και ιδιαίτερα του ΑΠΟΕΛ: «Από το 2008 και μετά έχουμε ομάδα στους ομίλους. Οι ξένοι μας παρακολουθούν και θεώρησαν έκπληξη τον περσινό αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από την Αστάνα».

Για το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα της Τουρκίας: «Δεν θέλω να το μεταφέρω σε πολιτική συζήτηση. Θα το κρατήσω σε ποδοσφαιρικά πλαίσια. Θα μπορούσα εύκολα πολιτικά σκεπτόμενος να παραθέσω πλείστες τόσες αντιφάσεις πολιτικών και όχι μόνο. Έχουμε γαλουχηθεί μία γενιά μέσα στις αρχές του Αθλητισμού και Ολυμπισμού. Ο αθλητισμός είναι υπεράνω πολιτικής. Ο ρόλος μου στη ΦΙΦΑ είναι να σβήνω φωτιές όπου υπάρχουν διακρίσεις. Ήταν ένα πολύ μικρό γεγονός, όμως δεν μου διαφεύγει το γεγονός ότι το εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι περισσότερο απ’ ότι περίμενα. Ακολούθως υπήρξε εκμετάλλευση Ελλήνων δημοσιογράφων και από εκεί έφτασε στην Κύπρο. Δεν είχα λογαριάσει σωστά την αντίδραση των Τούρκων και δεν υπολόγισα την αντίδραση των Κυπρίων. Ήταν σε μία φάση που κινούμασταν ο ένας προς τον άλλο. Πίστευα ότι ξεπεράσαμε αυτά τα πράγματα και δυστυχώς έπεσα έξω. Ο Κύπριος είναι ακόμα εξαιρετικά εξαιρετικά ευαίσθητος σε κάποια σύμβολα. Όταν υπάρχει το έμβλημα της ΚΟΠ και βλέπεις κάποιες κάμερες να κινηματογραφούν τον αγώνα, θα το εκμεταλλευτούν, όπως το έκαναν. Όμως έγινε. Υπάρχει πίκρα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκα ως το αμάρτημα του αιώνα».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία: «Tα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα τα έχει η Ομόνοια, ενώ αρκετά είχε και η Ανόρθωση».

Για τους φακέλους: «Ο φάκελος δεν κατηγορεί κανέναν. Είναι ένα γενικό συμπέρασμα από το στοιχηματικό παιχνίδι. Δεν υπάρχει θέμα ποινικής ευθύνης από τους περσινούς φακέλους. Πέρσι στον φάκελο ΑΠΟΕΛ-Άρης υπήρχαν ευθύνες στον Άρη, όχι όμως σε άτομα.
Από τους 21 φακέλους, γύρω στους 13-14 κατελόγιζαν κάποια ευθύνη σε ομάδα. Οι υπόλοιποι 7 ήρθαν χωρίς να υπάρχει ευθύνη πουθενά. Όταν έρχεται ένας φάκελος που καταλογίζει ευθύνη, αμέσως αναλαμβάνει η αστυνομία. Ακόμα και αν παίξει πρόεδρος στοίχημα δεν μπορείς να καταλογίσεις ευθύνη, αφού πρέπει να του βρεις ευθύνη προσυνεννόησης. Με τους ισχύοντες νόμους δεν υπάρχει περίπτωση να ξεδιαλύνει η αστυνομία τον οποιονδήποτε φάκελο. Εκτός αν πει κάποιος εγώ το έστησα το παιχνίδι. Δεν είναι αστυνομία η ΚΟΠ. Ας μας πουν ποια Ομοσπονδία μπόρεσε να εξιχνιάσει φάκελο.

Αν οι βουλευτές δεν εγκρίνουν νόμους που θα εγκρίνουν καταγραφή συνομιλιών δεν θα γίνει κάτι. δεν μπορούμε να σταματήσουμε κανέναν που θέλει να βγάλει λεφτά σε βάρος του ποδοσφαίρου. Είτε με παράνομο στοίχημα είτε για στημένο αγώνα χωρίς στοίχημα. Ναι, δυστυχώς είναι μπάτε σκύλλοι…Στο εξωτερικό συνδύασαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με στοιχήματα».

Για την διαιτησία της περασμένης αγωνιστικής: «Καλύτερα να μην πω τίποτα. Έχουμε 36 αγώνες και υπάρχει αρκετός δρόμος για να κρίνουμε τους διαιτητές. Η διαιτησία είναι ένα αγαθό λειτούργημα. Είναι καθήκον τους να συνεχίσουν με λιγότερα λάθη μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος».

Για την συμπεριφορά των ΑΠΟΕΛίστων στον Πειραιά: «Είναι αρκετά τα προστίματα που δέχονται οι ομάδες μας, αλλά συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει ακριβά για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο “Καραϊσκάκης”. Η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ είναι αμείλικτη σε θέματα ρατσισμού, γι’ αυτό και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :