Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΟΣΚΑΝ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Τις πρώτες δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού στο "osfp.gr" παραχώρησε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.


Αναλυτικά η δήλωση του Σέρβου τεχνικού στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά ως προπονητής. Γνωρίζω πολύ καλά από την προσωπική μου εμπειρία που αποκόμισα με την προηγούμενη παρουσία μου, ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, με μεγάλες απαιτήσεις. Στον Ολυμπιακό πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις πράγματα και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει φέτος πολύ καλή ομάδα και το πλάνο του περιλαμβάνει την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων αλλά και τη διάκριση στην Ευρώπη. Στο Cev Cup θα αντιμετωπίσουμε την Σουργκούτ και η πρόκριση θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξουμε εμείς. Ωστόσο περισσότερα θα μπορώ να πω μόλις συγκεντρώσω πιο πολλές πληροφορίες».

Αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» συμπλήρωσε: 

«Αποτελούσε πάντα μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να παίζω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι μας περιμένουν πολλά από εμάς και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν αλλά και για να δικαιώσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :