Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΣΤΟ ΣΕΦ!


Ο OTE TV ανακοίνωσε την τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Ο Ολυμπιακός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και ο OTE TV είναι πιστός για μια ακόμη φορά στο ραντεβού του.

Το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής τη Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έρχεται τη Δευτέρα (17/10, 19:00) και ο OTE TV θα έχει την αποκλειστική κάλυψη του αγώνα από το ΣΕΦ (OTE SPORT 4HD).

Οι Πειραιώτες θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να πάρουν την πρωτοπορία από νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα ματς που δεν χωράει τη λέξη ήττα.

Το ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν άλλαξε πολύ, με τους «ερυθρολεύκους» να ποντάρουν στον αναλλοίωτο κορμό και την... καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο ΣΕΦ για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» θέλει να μπει γερά στη φετινή αγωνιστική περίοδο, φιλοδοξώντας να πάρει αυτό το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του «αιωνίου» του αντιπάλου, που θα του δώσει σαφές προβάδισμα στην κούρσα της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα... κατηφορίσει ανανεωμένη στο Φάληρο, καθώς το «πράσινο» ρόστερ γέμισε το περασμένο καλοκαίρι με παίκτες που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία.

Η «μάχη» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναμένεται πιο αμφίρροπη από ποτέ και μπορείτε να την απολαύσετε αποκλειστικά και ζωντανά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από το OTE SPORT 4HD.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :