Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΣΕΣ ΣΕ... ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ


Ανάσες στον Μάνουελ Ντα Κόστα αναμένεται να δώσει ο Πάουλο Μπέντο, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι στα βασικά του πλάνα για το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Σε ρυθμούς... Πανιωνίου κινείται από σήμερα ο Ολυμπιακός, διότι επιστρέφουν σιγά-σιγά και οι διεθνείς στο Ρέντη.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση των ερυθρόλευκων, όπως αναμενόταν και θα φανεί σήμερα σε τι κατάσταση είναι το πόδι του και δύσκολα θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο Φιγκέιρας που έλειψε την Πέμπτη και την Παρασκευή (γεννούσε η σύζυγός του, όπως σας ενημερώσαμε) έχει τεθεί από χθες (10/10) στη διάθεση του Μπέντο. Ο Σεμπά, ο οποίος έκανε ταξίδι-εξπρές στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους πρόκειται να βρεθεί στο Ρέντη.

Ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει πάντως να δώσει ανάσες στον Μάνουελ Ντα Κόστα στο εκτός έδρας ματς (15/10, 20:30) με τον Πανιώνιο. Ο 29χρονος στόπερ θα ενσωματωθεί την Πέμπτη το πρωί και θα προλάβει να κάνει ουσιαστικά... μια κανονική προπόνηση. Από την άλλη, παρόμοια περίπτωση είναι και του Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο Νορβηγός θα επιστρέψει και αυτός την Πέμπτη και είναι αμφίβολο το αν θα αγωνιστεί. Πάντως, στο ματς της εθνικής με το Αζερμπαϊτζάν δεν αγωνίστηκε και δεν θα είναι τόσο κουρασμένος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :