Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Φορτούνης, και μίλησε για την εναλλαγή συναισθημάτων στην ομάδα, την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ,αλλά και για τον ίδιο .

Αναλυτικά:

Για την αλλαγή συναισθημάτων μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα: 

«Μόνο όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει και πως μπορούν να αλλάξουν τα συναισθήματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνουμε όλοι την απογοήτευση του κόσμου όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Και η αλήθεια είναι ότι δώσαμε δικαιώματα, τόσο στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και σε αυτά με τη Λάρισα και τον ΑΠΟΕΛ».

Αισθανθήκατε ότι πρέπει να δώσετε απαντήσεις σε αυτό το ματς και για αυτό βγάλατε αυτήν την εικόνα; 

«Απαντήσεις δώσαμε μόνο σε αυτούς που μας είχαν ξεγραμμένους και έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη χρονιά θα μείνει μακριά από τους στόχους του. Αν δεν μας υπολογίζουν είναι κακό δικό τους. Εγώ πιστεύω ότι θα φθάσουμε πιο ψηλά σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Πολλοί παίκτες ήρθαν αργά στην προετοιμασία. Δεν έχουν βρει τα πατήματά τους και είναι κατανοητό ότι έχουμε μείνει πίσω. Προσπαθούμε να μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Άλλαξαν οι προπονητές και ήταν λογικό να συμβούν όλα αυτά και να ψαχνόμαστε. Θα δει ο κόσμος ακόμα καλύτερο τον Ολυμπιακό, αρκεί να κάνουν υπομονή και να μας στηρίξουν». 

Ήρθε ο καιρός να δούμε και πάλι τον Κώστα που ξέραμε από πέρυσι; 

«Ο Κώστας παραμένει ο ίδιος και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις όποιες καταστάσεις. Δεν ήμουν καλά, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες, ούτε και εγώ θέλω να πω τι φταίει και ποιος. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Δεν είναι ανάγκη να γυρίζουμε πίσω και να ψάχνουμε να βρούμε το γιατί. Ούτε κανένας παίκτης στον κόσμο παίζει συνέχεια καλά και είναι πάντα σε φόρμα. Ύστερα για να παίζεις καλά αυτό θα πρέπει να γίνεται μέσα από την ομάδα. Μόνος του κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα». 

Για το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα:

«Εντάξει, θα ήμουν τρελός αν έλεγα ότι δεν ήταν τυχερό, όμως ήταν ωραίο. Γιατί σφραγίσαμε τη νίκη, δώσαμε μια άλλη διάσταση στην επιτυχία και πάντα όταν σκοράρεις σε αυτά τα ματς η χαρά είναι διπλή. Έτρεξα στον κύριο Σάββα γιατί είναι ο άνθρωπος που μας ανεβάζει ψυχολογικά και ο ιδανικός για να σε προετοιμάσει για έναν αγώνα. Το αφιερώνω στον κόσμο, αλλά ο κύριος Θεοδωρίδης ήταν πιο κοντά μου για να τρέξω και να τον αγκαλιάσω». 

Για το σκορ του αγώνα: 

«Όχι μόνο λέει την αλήθεια, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Κάναμε το καλύτερο φετινό μας ματς παιχνίδι και δείξαμε ότι μπορούμε και καλό ποδόσφαιρο να παίξουμε και να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο όπως πρέπει. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα. Και από εμάς εξαρτάται η συνέχεια.

 Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και καλύτεροι, γιατί και καλοί παίκτες υπάρχουν και ο Ολυμπιακός παραμένει η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Και όποιος το αμφισβητεί αυτό, εδώ είμαστε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια. Ας έρθουν να το πάρουν το πρωτάθλημα αν μπορούν. Εγώ πιστεύω ότι σύντομα θα καταλάβουν ότι και πάλι ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος και μετά απλά θα ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες και όλα αυτά που ακούγαμε τα προηγούμενα χρόνια. 

Δεν τα λέω αυτά τώρα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά τα ίδια θα έλεγα και πριν. Απλά υπήρχε η δυσαρέσκεια από κάποια αποτελέσματα και γιατί δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο γήπεδο. Υπήρχε και η απογοήτευση από τα παιχνίδια με την Χάποελ και τον αποκλεισμό από το Champions League και αυτό μας έφερε πίσω. Και ο κόσμος δεν είχε άδικο που ήταν πικραμένος και του έφταιγαν όλα»

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :