Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ... «ΠΑΙΖΕΤΑΙ» ΤΟΥ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ


Στο εντός έδρας ματς με την Αστάνα στρέφουν από σήμερα πλέον το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό, με τον Πάουλο Μπέντο να περιμένει την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη και του Ντε Λα Μπέγια.

Χωρίς τον διεθνή μεσοεπιθετικό και τον Ισπανό αμυντικό αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, λόγω τραυματισμών.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στην προσεχή αναμέτρηση με την Αστάνα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την επιστροφή των δύο παικτών του.

Ο Φορτούνης είχε μείνει εκτός αποστολής και χθες το πρωί προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους... «κομέννους», έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει ρυθμό. Για τον διεθνή μεσοεπιθετικό υπάρχει η βεβαιότητα πως θα προλάβει το παιχνίδι με τους Καζάκους.

Από την πλευρά του, ο Ντε Λα Μπέγια θεωρείται και σήμερα αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις των ερυθρόλευκων για τον αγώνα της Πέμπτης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :