Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ... ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Αστάνα (22:05, OS3) στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο τους στο πλευρό τους θέλουν να πετύχουν την 2η νίκη τους στους ομίλους και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στους «32» του θεσμού.

Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, η οποία έχει πεισμώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Ο Πάουλο Μπέντο όλες αυτές τις ημέρες προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του και άπαντες στο Λιμάνι είναι πανέτοιμοι γι’ αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ώστε στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς του Θρύλου μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό «παρών» στον αγώνα με τους Καζάκους και με τη βροντερή φωνή του θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στους παίκτες του Μπέντο. Ολοι μαζί, ο καθένας από την πλευρά του, θα παλέψουν προκειμένου ο Θρύλος να πάρει αυτό που θέλει που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :