Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΜΙΤΣ : ΚΑΝΑΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!


Απόλυτα ικανοποιημένος, από την εικόνα του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη επί της Μπασκόνια, εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίλαν Τόμιτς!

Το πολύ καλό «διάβασμα» του Ολυμπιακού –ειδικά στα τελευταία λεπτά- στην άμυνα της Μπασκόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη μέσα στη Βιτόρια, σύμφωνα με όσα δήλωσε άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Πρέπει να έχουμε την μπάλα στα χέρια μας και να παίζουμε καλή άμυνα. Αυτά τα δύο τα κάναμε πολύ καλά στο τελευταίο πεντάλεπτο. Εκεί ήμασταν πιο καλοί. Στο τέλος διαβάσαμε καλά την άμυνά τους στο πικ εν ρολ. Ήταν δύο παίκτες πάνω στον Βασίλη, γι’ αυτό είχαμε αρκετά ελεύθερα σουτ τριών πόντων και ο Βασίλης 15 ασίστ. Ήταν ένα φοβερό παιχνίδι».

Για το στιλ παιχνιδιού των ερυθρόλευκων: «Ο Έρικ είναι ένας φοβερός σκόρερ. Ο Βασίλης όλοι ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης! Ο Ματ είναι καλός σουτέρ. Αλλάξαμε λίγο το στιλ παιχνιδιού μας και το κάναμε πιο γρήγορο».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης έκανε μία φοβερή προετοιμασία φέτος και τον βοήθησε πάρα πολύ. Ξεκουράστηκε το καλοκαίρι που ήταν σημαντικό για εκείνον, μετά από τόσα χρόνια με τις Εθνικές ομάδες. Αυτό του έκανε καλό και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για τη σημασία των εκτός έδρας νικών: «Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να κρατάς την έδρα σου χωρίς ήττα και να ψάχνεις εκτός τις νίκες, όπως έγινε πλέον η Ευρωλίγκα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :