Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΕΔΕΙΞΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΣΑ... ΦΤΕΡΟΥΓΑ!


Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στη στήλη του στο "sportdog.gr" και... φωνάζει σε Μπέντο: "Μην τον κρύβεις αυτόν, θα ξεσηκώσει το γήπεδο!". Παράλληλα... προτείνει αντι-Στραματσιόνι και σύστημα για τους "πράσινους"!

Αναλυτικά :

Ο μεγαλύτερος γκαφατζής ήταν ο τερματοφύλακας ο Στιλ. Τέτοια γκολ δεν τρώνε ούτε αρχάριοι στην παιδική χαρά. Τον κρέμασαν και τους κρέμασε κυριολεκτικά. Κάνει και λάθος τακτική ο Στραματσόνι. Ο Λεντέσμα είναι τεχνικάκος αλλά πέρασαν τα χρόνια. Αργός παίκτης, τον μάρκαρε ο προπονητής τής Ξάνθης έξυπνα. Ο Ζέκα δίπλα χαμάλης, αλλά δεν προσφέρει επιθετικά. Με ρωτάει ο Σινάνογλου για Ζέκα και Εθνική. Για την Εθνική καλός είναι γιατί έχουμε φτώχεια στα χαφ. Ο Ζέκα έχει πολλή ταχύτητα, κάτι που λείπει από την Εθνική μας.

Συνεχίζουμε με Παναθηναϊκό, χαφ αριστερό έπρεπε να παίζει ο Λουντ και όχι πίσω από τον Μπεργκ. Διότι είναι σα να βάζεις μαζί Αμερική με Ρωσία. Δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτοί οι δύο, δεν μπορούν να κάνουν το 1-2, ο Μπεργκ είναι τεχνίτης, ενώ ο Λουντ είναι άτεχνος. Ό,τι κάνει είναι με την αντοχή του και με το δυναμικό του στυλ. Για μένα αυτή πρέπει να είναι η σύνθεση τού Παναθηναϊκού: Η άμυνα όπως είναι, μου αρέσει. Όμως 4-4-2 με ρόμβο. Μπροστά Μπεργκ με Γουακάσο, που είναι πιο τεχνίτης. Πίσω τους δεκάρι ο Βιγιαφάνιες. Και πίσω από τον Βιγιαφάνιες, η τριάδα Λεντέσμα, αριστερά ο Λουντ και δεξιά ο Ζέκα. Και πρώτη αλλαγή ο Λέτο στη θέση του Γουακάσο.

Η Ξάνθη ήταν εκπληκτική. Από πέρυσι έχω μπανίσει αυτόν τον προπονητή, τον Λουτσέσκου. Που είναι γιος τού μεγάλου Λουτσέσκου, τον οποίο έχω σε εκτίμηση για το έργο του στη Σαχτάρ και τώρα πάει σούπερ με τη Ζενίτ. Ο γιος του εξελίσσεται σαν τον πατέρα. Σφιχτή ομάδα η Ξάνθη, δύσκολη ομάδα, χωρίς κανένα παικταρά, όμως παίζουν φοβερά το 4-4-2, την αλληλοκάλυψη, κλείνει ωραία πίσω, απειλείται λίγο και σε καθαρίζει στις αντεπιθέσεις. Εξουδετέρωσε όλα τα ατού τού Παναθηναϊκού. Με ρωτάει ο Θέμης, αν ο Λουτσέσκου κάνει για την ΑΕΚ. Η απάντησή μου είναι ότι αυτός είναι προπονητής κάνει και για την ΑΕΚ και για τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, έγινε και το γκολ του Μποτία, περίμενα ότι μετά θα παίξει μπαλάρα. Όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και θα πω τους λόγους. Πρώτον, δεν τράβηξε ο Μάρτινς. Μόνος του έπαιζε στο κέντρο ο Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης τού γηπέδου. Μου θύμισε τον Καρεμπέ, να κόβει, να μοιράζει, να τρέχει, να πηδάει. Ο Μάρτινς τον κοιτούσε.

Επίσης, ο Μάριν έδειξε λίγα πράγματα, αδύναμος, σα ...φτερούγα. Στη θέση τού Φορτούνη δεν τράβηξε. Ακόμα, ο Σεμπά κυνήγαγε τα αντίπαλα μπακ, αλλά στο γκολ δεν πάει καθόλου, ένα τρομερό πράγμα. Ο Ιντέγιε δεν ακούμπησε την μπάλα, φοβερό κι αυτό! Υπάρχει σέντερ φορ στον πλανήτη να μη βγάζει μία φάση μόνος του 90 λεπτά; Μόνος του, χωρίς να περιμένει την πάσα.

Ο Φιγκέιρας ήταν πολύ καλός σε αυτό το ματς. Και ο Μποτία, με πρώτο παίκτη τον Μιλιβόγιεβιτς. Ο Μπέντο να μην κρύβει τον Μανθάτη για να βάζει τους δικούς του. Ο μικρός θα ξεσηκώσει το γήπεδο. Αυτή η ήττα τού Παναθηναϊκού ήταν οδυνηρή, ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο υλικό, ο Μπέντο να ευχαριστεί τον Μαρινάκη και να κοιτάξει να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, γρήγορη ομάδα, αυτός ο Μπίσεσβαρ μού άρεσε πολύ. Θα το πληρώσει που δεν πήρε σέντερ φορ γιατί όλοι αυτοί είναι χασογκόληδες. Πάλι χάσανε πολλές ευκαιρίες. Ηρωϊκός ο Ηρακλής με 10 παίκτες, μπορούσε να τους κάνει το 1-1, αν του έδιναν ένα καθαρό πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ κάνει ένα λάθος, δεν κλείνει τους χώρους όταν αμύνεται, έχουν μεγάλες αποστάσεις όλες του οι γραμμές και χώνονταν τα παικτάκια τού Ηρακλή και απειλούσαν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :