Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ...


Ο Κολοσσός κόντραρε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Αρης Λυκογιάννης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

«Ηταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές διαφορές με εκείνο από όταν βρεθήκαμε τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο. Τότε δεν είχαμε προετοιμαστεί. Τώρα είχαμε μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Καταλαβαίναμε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν κουρασμένος. Οταν είδαμε πως δεν παίζει ο Σπανούλης, καταλάβαμε πως πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους για να μην δημιουργήσει ο Ολυμπιακός. Μία καθοριστική φάση είναι όταν 2.20 πριν από το τέλος κάναμε μία λάθος πάσα στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο που είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Αρης Λυκογιάννης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Υπήρξαν φάσεις που βιαστήκαμε. Είναι δεδομένο πως με το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα έχουν άσχημες βραδιές. Οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήγαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :