Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟ... ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ!


Με το... «καλημέρα», ο Ολυμπιακός έδειξε τη δυναμική του επικρατώντας με 3-2 σετ της Μπούρσα στο δυνατό διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Τουρκία.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του, απέναντι σε έναν πραγματικά ποιοτικό αντίπαλο, που προέβαλλε σθεναρή αντίσταση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά τον αγώνα στο osfp.gr :

“Ο λόγος που ήρθαμε στην Τουρκία για να παίξουμε σε αυτό το τουρνουά είναι γιατί εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε υψηλού επιπέδου ομάδες. Αυτό ακριβώς κάναμε και σήμερα. Αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να την κερδίσουμε. Στην αρχή του αγώνα κάναμε πολλά λάθη και η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Στην συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε και αυτό είναι που κρατάω από την σημερινή προσπάθεια της ομάδας μου, είναι ότι αντέδρασε πολύ θετικά όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.”
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :