Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

«ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΠΩΣ... ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ»


Ο  εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, δήλωσε πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ελβετία, πως η ομάδα επιζητεί μια καλεί εμφάνιση κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις με... οδηγό τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά:

«Σίγουρα βοηθά η συγκομιδή των έξι βαθμών, είναι ένα  πλεονέκτημα που καλούμαστε να προστατεύσουμε. Είναι σημαντικό, όμως,  όχι καθοριστικό παιχνίδι. Είναι μόλις η 3η αγωνιστική του ομίλου. Επιζητούμε μια καλή εμφάνιση στην Ελβετία και αν την πράξουμε, μπορούμε να μιλήσουμε για κέρδος.

Είναι ένας όμιλος ισοδύναμος που κάθε ομάδα μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε έδρα. Ευελπιστούμε ότι, όπως πράξαμε στην έδρα του Ολυμπιακού, τη δυσκολότερη έδρα στον όμιλο, θα το πράξουμε και στην Ελβετία.

Είναι πραγματικότητα ότι τα δύο αποτελέσματα βοήθησαν αρκετά. Έχουμε καλή αυτοπεποίθηση, είμαστε μια ομάδα με εμπειρία. Η πρόκριση μπορεί να έρθει είτε με την πρώτη είτε με την δεύτερη θέση. Όταν έρθει εκείνη, ώρα αν χρειαστεί θα διαχειριστούμε την θέση. 

Είμαστε ομάδα που έχει βασικό κορμό εδώ και αρκετά χρόνια. Ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε το σκορ κατά την διάρκεια του αγώνα. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS