Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΣΤΑΝΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ... ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΕΝΤΟ!


Με την ψυχολογία βελτιωμένη σημαντικά, μετά την... αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Αστάνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι αφήνουν πίσω τους την εκτός έδρας νίκη 0-2 επί του Πανιωνίου και πλέον προετοιμάζονται για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, εκεί που θέλουν... μόνο τη νίκη, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος, από την εντός έδρας ήττα 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος απουσίασε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, λόγω τραυματισμού με την Εθνική Ελλάδας. Παράλληλα, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο ματς με τους Καζάκους, ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Ο Μπέντο θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Αστάνα, με πρόθεση να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών.

Ο Λεάλι αναμένεται να επιστρέψει στην εστία των ερυθρόλευκων, όπως γίνεται στα ευρωπαϊκά ματς, ενώ ερωτηματικό παραμένει το αν θα προτιμηθεί και πάλι ο Ρέτσος για το αριστερό άκρο της άμυνας ή αν θα καταφύγει σε... άλλες λύσεις ο Πορτογάλος τεχνικός.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :