Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ : ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...


Οι Παίδες του Ολυμπιακού νίκησαν με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και ξεκίνησαν... με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Η εμφάνιση και φυσικά η νίκη στο ματς με τον "αιώνιο" ικανοποίησαν τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Τοπολιάτη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ωστόσο, φρόντισε να... κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας πως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Νίκος Τοπολιάτης τόνισε μετά από τον αγώνα: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αφού όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις πάντα μεγάλες απαιτήσεις. Ήταν μια δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα μ’ έναν καλό αντίπαλο αλλά είναι μόνο η αρχή. Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :