Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

«ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΝ Η ΡΕΑΛ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!»


O ρεπόρτερ της Ρεάλ Μαδρίτης στη Marca, Nacho Duque, αρθρογραφεί στο gazzetta.gr για την πρεμιέρα της EuroLeague και εξηγεί πώς έχει η κατάσταση στη «Βασίλισσα» πριν από το τζάμπολ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά...

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν στο πρώτο από τα 30 ματς της regular season την ομάδα που τέθηκαν αντιμέτωποι δυο φορές στον τελικό (2013 & 2015) ενώ ο αρμόδιος στα θέματα της Ρεάλ στη Marca, Nacho Duque, εξηγεί στο gazzetta.gr τι θα βρουν απέναντί τους οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου!

Το ρεκόρ στο σκοράρισμα στη Liga Endesa, η απώλεια του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Οθέλο Χάντερ και η πίεση για όλους τους τίτλους.

«Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι η εφετινή έκδοση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι, πιθανότατα, μια από καλύτερες της ιστορίας της! Σε κάθε περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με μια εικασία που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί στο τέλος της σεζόν, όταν οι Μαδριλένοι βάλουν κάτω τους τίτλους και τις νίκες που θα έχουν πετύχει μέσα στη χρονιά. Μέχρι στιγμής, πάντως, μεσολάβησαν δυο παιχνίδια στη Liga Endesa και είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ομάδα έχει τη... φλόγα να πετύχει!

Οι παίκτες του Λάσο σκόραραν 195 πόντους (σ.σ. νίκες 101-90 με Μάλαγα, 94-75 με Βαλένθια), πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 21 ετών! Επίσης, ποτέ άλλοτε οι Θάντερ δεν έχουν δεχτεί 142 πόντους από τη χρονιά που ο οργανισμός μετακόμισε στην Οκλαχόμα, έστω και σε ματς της preseason!

Η Ρεάλ, λοιπόν, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει την EuroLeague, όπως το 2015. Σύμφωνοι, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έφυγε για τους Σίξερς και μαζί του μέρος της... μαγείας που έβγαζε σε κάθε παιχνίδι όμως συνεχίζει ο Σέρχιο Γιουλ, σε ρόλο franchise player. Επίσης, μου έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση ο Λούκα Ντόντσιτς. Στα 17 του χρόνια, θα έχει ρόλο - κλειδί στα πλάνα του Λάσο, έπειτα από ένα καλοκαίρι που ωρίμασε μπασκετικά και σωματικά. Είναι το επόμενο μεγάλο project της Ρεάλ Μαδρίτης, που μπορεί να παίξει σε τέσσερις θέσεις και αγωνίζεται σαν... βετεράνος. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη που μπορούν να συγκριθούν με τον Γιουλ και τον Ντόντσιτς.

Σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες, δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της Ρεάλ. Ο Άντονι Ράντολφ ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα κομμάτια στην αγορά και κατέληξε στη Μαδρίτη, δημιουργώντας προσδοκίες. Ο Οθέλο Χάντερ είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκους Σλότερ και, συγχρόνως. μια από τις προτεραιότητες του Πάμπλο Λάσο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ντρέιπερ ήξερε το κλαμπ από την προηγούμενη θητεία του κι έτσι είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Θα προσφέρει στο οργανωτικό κομμάτι και, κυρίως, στην άμυνα. Αυτές οι προσθήκες θα πλαισιώσουν τον Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο. Η ανανέωσή του με τη Ρεάλ ήταν κάτι που ουδείς περίμενε! Λίγοι ψηλοί, πάντως προσαρμόζονται στη "μέθοδο" Λάσο και ο Αγιόν είναι ένας από αυτούς.

Αν σε όλους τους παραπάνω προσθέσετε τον Ρούντι, τον Φελίπε, τον Νοτσιόνι και τον Τόμπκινς, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ένα σύνολο που θα παλέψει για όλους τους τίτλους! Θα είναι απογοητευτικό αν η εφετινή Ρεάλ δεν έχει σημαντικό ρόλο στην εφετινή Euroleague και δεν φτάσει ως το τέλος. Το ταξίδι ξεκινά κόντρα στον Ολυμπιακό, μια ομάδα με όραμα και στόχο να φτάσει επίσης ψηλά. Πιστέψτε με, δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τους Blancos».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :