Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ... ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ!


Τη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει απόψε (22:00, ΕΡΤ1) ο Ολυμπιακός στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των 16 της φετινής Ευρωλίγκας.

Ως γνωστόν φέτος το σύστημα διεξαγωγής είναι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές και θα παίξουν όλοι... με όλους. Συνολικά είναι 30 τα παιχνίδια και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τι δυσκολίες υπάρχουν.

Από την πλευρά του ο Θρύλος έχει βασιστεί πάνω σε έναν κορμό που αγωνίζεται πολλά χρόνια στην ομάδα και ο Βασίλης Σπανούλης με την παρέα του είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τη Ρεάλ και να μπουν με το... δεξί στη διοργάνωση.

Φυσικά η Ρεάλ έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός πηγαίνει αποφασισμένος... για όλα. Δεν στηρίζεται σε έναν, αλλά σε όλους τους παίκτες και πραγματικά το παιχνίδι θα είναι μια... πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει.

Και είναι αλήθεια επίσης πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με τους Ισπανούς...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :