Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Αγώνες σ' όλη τη Θεσσαλονίκη περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (22-23/10) για τις ομάδες της Σχολής μας που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Όπως αναφέρει το «Olympiacos.org», οι ομάδες της Σχολής από εβδομάδα σ' εβδομάδα παρουσιάζουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αλλά το σημαντικότερο είναι ότι όλα τα παιδιά χαίρονται το ποδόσφαιρο! Η Σχολή συμμετέχει και στο Προπαδικό και στο Παιδικό αλλά και στο Πρωτάθλημα Νέων και φυσικά αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη εμφάνιση του Ολυμπιακού. 


Τα αποτελέσματα των ομάδων της Σχολής μας το Σαββατοκύριακο: Προπαιδικό: 1ος όμιλος: Tor Tre Teste-Ολυμπιακός (2004) 1-5,2ος:  Ελπίδες Συκεών-Ολυμπιακός (2006) 1-1,3ος: Πρωτέας-Ολυμπιακός (2005) 6-0, 7ος: Νικόπολη-Ολυμπιακός (2005) 0-6, Παιδικό: Όμιλος 2002: Ολυμπιακός-Ηρακλής 4-1, Όμιλος 2003: Ολυμπιακός-ΠΑΟ Κουλούρας 1-4, Νέων: 6ος όμιλος: Ελευθεριακός-Ολυμπιακός 0-3.

Η Σχολή μας συμμετέχει στους αγώνες με ομάδες από την Δυτική και την Ανατολική εγκατάσταση αλλά και με κοινά τμήματα. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :