Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ... ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


«Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τετάρτη (12/10, 22:00, ΕΡΤ) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Κώστα Παπανικολάου να μιλούν για το παιχνίδι με τους Μαδριλένους.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (11/10) για την ισπανική πρωτεύουσα με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Κώστα Παπανικολάου να μιλούν για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο μάλιστα θα ανοίξει την αυλαία της εφετινής Ευρωλίγκας.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για:

Toν νέο τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας: «Καταρχήν πιστεύω πως ο νέος τρόπος διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, το κάνει ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα και είμαστε χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ανυπομονούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να αρχίσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις με ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ στην έδρα της. Η Ρεάλ είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες να φτάσει στο Final Four, έχει μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που δεν έχει αλλάξει, έχει κάνει κάποιες προσθήκες και ο βασικός κορμός παρέμεινε αναλλοίωτος. Εμείς έχουμε μια δύσκολη αποστολή και θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Τα σημεία κλειδιά του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ είναι επιθετική ομάδα, σκοράρει εύκολα στο ανοιχτό γήπεδο, έχει πολλούς τρόπους να επιτεθεί. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε διάρκεια σε όλα αυτά. Αυτό είναι το κλειδί».

Τα σημεία κλειδιά κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Κοιτάξτε, είναι μια διοργάνωση που χρειάζεται μεγάλο ρόστερ, εμείς έχουμε μεγάλο ρόστερ, είναι μια διοργάνωση που χρειάζεται εμπειρία, εμείς έχουμε εμπειρία. Είναι μια διοργάνωση που δεν πρέπει ούτε να εφησυχάσεις αν ξεκινήσεις καλά, αλλά ούτε και να τα βάψεις μαύρα αν έρθουν ένα-δύο στραβά αποτελέσματα γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Τα 30 παιχνίδια της κανονικής περιόδου είναι πολλά, το πιο σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος, να έχεις διάρκεια και να παίζεις όσο το δυνατόν πιο καλά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται».


Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για:

Το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Yπήρχε ανυπομονησία, είναι ένα πρωτάθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον και ειδικά με τον τρόπο διεξαγωγής. Πάμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει όμως, πάρα πολύ καλά, βρισκόμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας, σίγουρα όσο θα περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε και καλύτεροι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να πάμε να τα δώσουμε όλα, να παλέψουμε δυνατά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, παίζουμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Τη δυναμική της Ρεάλ Μαδρίτης: «Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, παίζουνε πάρα πολύ γρήγορα, πολλά γρήγορα σουτ, πολλά σουτ εκτός συστήματος, εκτός ισορροπίας, χωρίς να κοιτάνε τον χρόνο. Πρόκειται για απρόβλεπτη ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Είναι μια ομάδα που όσο εύκολα τρέχει στον αιφνιδιασμό, τόσο μπορεί και να δεχτεί. Ίσως είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό. Οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά η μια την άλλη. Έχουμε παίξει πάρα πολλές φορές μεταξύ μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της Ρεάλ Μαδρίτης: « Έχουν ήδη παίξει δύο ματς στο πρωτάθλημα τους, έχουν παίξει στο Κύπελλο, έχουν παίξει δυνατά φιλικά ακόμη και με ομάδα ΝΒΑ, θα είναι έτοιμη θεωρώ η Ρεάλ. Νομίζω και αυτοί βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο όπως και εμείς, θα δούμε. Μιλάμε για τη Ρεάλ, δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε ομάδα, όπως το ίδιο θα σκέφτονται και αυτοί για εμάς, είμαστε Ολυμπιακός και είναι η Ρεάλ. Θα γίνει ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν να νικήσουν και ευελπιστούμε να κερδίσουμε και ελπίζουμε να κάνουμε τα περισσότερα πράγματα σωστά, γιατί σε αυτή την περίοδο, θα κερδίσει πιστεύω όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και όχι αυτή που θα παίξει καλύτερα. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Ευελπιστούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα νικήσουμε στο τέλος της βραδιάς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :