Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Μετά το Κύπελλο, ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα, καθώς σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (18:30, NS3) για την πρώτη αγωνιστική της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επαναλάβουν την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στον αγώνα με τον Κολοσσό και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Α1, βάζοντας... πλώρη για το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Στο ματς με τον Κόροιβο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή τους Πάτρικ Γιανγκ και Γιάννη Αθηναίου, οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα. Ο Αμερικανός σέντερ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από βαριάς μορφής ιγμορίτιδα, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ ο διεθνής γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Αντίθετα, στην αποστολή του Θρύλου βρίσκεται ο Πάρις Μαραγκός, τον οποίο συμπεριέλαβε ο τεχνικός του Θρύλου για παν ενδεχόμενο…

Ο αγώνας με τον Κόροιβο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πρωταθλητές, προκειμένου να ανεβάσουν ρυθμό ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, αλλά και το ματς με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :