Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!


Νέα μεγάλη επιτυχία του Έλληνα πρωταθλητή σε διεθνείς αγώνες της κλάσης Star στην Ιταλία!

Νέα μεγάλη επιτυχία του Αιμίλιου Παπαθανασίου στο Βιαρέτζιο της Ιταλίας. Σε διεθνείς αγώνες της κλάσης Star ο Έλληνας πρωταθλητής με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα κατάφεραν να ανέβουν ξανά στο βάθρο και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Αγωνίστηκαν 17 σκάφη και μεταξύ των αθλητών που έτρεξαν ήταν δύο τεράστιες μορφές της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας. Ο Αμερικάνος Ολυμπιονίκης Καγιάρ, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα, και ο Ιταλός Νέγκρι που είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν για πολλές ιστιοδρομίες. Επικρατούσε, σχεδόν, άπνοια και έγιναν μόλις τρεις κούρσες. Το ελληνικό σκάφος κέρδισε τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες, όμως στην 3η κούρσα τερμάτισε στην 8η θέση και στην γενική βαθμολογία ήταν 3ο.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Παπαθανασίου επανεμφανίστηκε μετά από αποχή 1,5 χρόνου λόγω τραυματισμού και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο σε μεγάλους διεθνείς αγώνες στη λίμνη Γκάρντα. Η τελετή λήξης ήταν εντυπωσιακή. Οι Ιταλοί διοργάνωσαν μια εξαιρετική βραδιά με πολλές εκπλήξεις και την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο διάσημος Ιταλός προπονητής ποδοσφαίρου Μαρσέλο Λίπι, ο οποίος κατάγεται από το Βιαρέτζιο. Ο Λίπι, μάλιστα, είχε εγκάρδια συνομιλία με τους Παπαθανασίου, Τσότρα γενικά για τον αθλητισμό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :