Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ- ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Με το πρωτάθλημα της Superleague να έχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας, το "gavros.gr" κάνει μια σύντομη... συγκομιδή των όσων έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Τρεις είναι λοιπόν οι παίκτες που δεν έχουν χάσει λεπτό και εξαιρείται ο Στέφανος Καπίνο λόγω της θέσης του, καθώς είναι διαφορετικό για έναν μέσο για παράδειγμα να παίζει όλα τα παιχνίδια και διαφορετικό για έναν τερματοφύλακα.

Σε αυτά τα τέσσερα ματς που έχουν γίνει λοιπόν για το πρωτάθλημα, τρεις είναι εκείνοι που δεν έχουν χάσει λεπτό ούτε τις... καθυστερήσεις. Πρόκειται για τους Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά και Φιγκέιρας, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στα 378 λεπτά έως τώρα.

Με 305 ακολουθεί από εκεί και πέρα ο Ιντέγε, ενώ 304 έχει ο Ελιουνούσι.

Ο Ντα Κόστα έχει 249, 239 ο Βιάνα και 234 ο Μποτία.

Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά και Φιγκέιρας λοιπόν είναι οι πρώτοι βάση χρόνου στον φετινό Ολυμπιακό και αυτό δείχνει αν μη τι άλλο πως κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο και για αυτό μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :