Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΝΕΙ... ΑΝΑΣΕΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ


Οι συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη κάνουν τον Μπέντο να δίνει... τριήμερο ρεπό στους παίκτες του ώστε να επιστρέψουν πιο φρέσκοι ενόψει της συνέχειας.

Μέσα σε 20 μέρες, ο Ολυμπιακός έδωσε έξι ματς (Βέροια, Γιουνγκ Μπόις, Ηρακλής, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ). Πρόγραμμα κουραστικό με ταξίδια και ρυθμούς στο... κόκκινο.

Οι παίκτες έχουν ανάγκη από ξεκούραση, όσοι βέβαια μπορούν να πάρουν ανάσες μιας και οι εθνικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Όπως για παράδειγμα ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που δεν έχει χάσει ματς θα είναι στις υποχρεώσεις της Σερβίας, όπως κι οι Ελιουνούσι και Πασιένσια.

Από την άλλη Ντα Κόστα, Ιντέγε και Ρομαό θα είναι στο Κόπα Άφρικα από τις 11-13/10. Δύο μέρες μετά οι πρωταθλητές παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο που και φέτος έχει εκκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα.

Και να ήθελε να δουλέψει επιπλέον ο Πορτογάλος τεχνικός θα του είναι δύσκολο με τους διαθέσιμους παίκτες που θα έχει, μιας και αυτοί που θα μείνουν πίσω επίσης έχουν ματς στα πόδια τους. Από την άλλη, δε, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Καρντόσο - Μάριν να δουλέψουν παραπάνω. Περισσότερο για τον Παραγουανό βέβαια, που δεν αποκλείεται να έχει ξεχωριστό πρόγραμμα στο Ρέντη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :