Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Με απόλυτη επιτυχία συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και Γυναικών τα αντίστοιχα τμήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού. 

 Ο απολογισμός ήταν 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και ξεχώρισε η σπουδαία νίκη που σημείωσε ο Θρύλος, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στις Σάρισες Φλώρινας που αποτελούν ένα εκ των τριών φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το «osfp.gr», ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 4-0 στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας με αντίπαλο την ομάδα της Φλώρινας και ενώ είχε προηγηθεί η άνετη νίκη με το ίδιο σκορ απέναντι στον Α.Ο. Ταταύλα.


Σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με μεγάλες εμφανίσεις!


Στη αναμέτρηση με τις Σάρισες Φλώρινας, ξεχώρισε η σπουδαία επικράτηση της Οντρέ Ματενέ με 3-2 κόντρα στην Κινέζα Λου , η οποία υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.  Σπουδαία ήταν και η νίκη με 3-1 της Μαρίας Χριστοφοράκη κόντρα στην Ζαβιτσάνου ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τις επικρατήσεις της Νικουλάε κόντρα στην Κιούφη (3-1) και της Ματενέ απέναντι στην Ζαβιτσάνου (3-1).

Με το αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη 2η θέση και μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Δ.Α.Ο. Ταύρου. Ενώ με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ελπίζει βάσιμα στην ανατροπή της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά την ήττα στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής από τον Δ.Α.Ο Ταύρου, στο παιχνίδι του Β’ Γύρου. Οι υποχρεώσεις των Γυναικών για το αγωνιστικό διήμερο ολοκληρώνονται την Κυριακή με τον αγώνα κόντρα στον Α.Ο. Άρη 2006 (10:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Με τους μικρούς και αήττητος στους Άνδρες!


Στους Άνδρες συνεχίστηκε με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς η πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν με τους δυο μικρούς Γιάννη Σγουρόπουλο και Γιώργο Σταματούρο να πλαισιώνουν τον Κώστα Παπαγεωργίου και να διευρύνουν το αήττητο του Θρύλου. Οι Πειραιώτες πρόσθεσαν τέσσερις ακόμα πόντους στο ενεργητικό τους και έφτασαν στους 10 βαθμούς που τους φέρνουν μόνους πρώτους στην κορυφή μετά τις νίκες με 4-0 κόντρα σε Α.Ο Ταταύλα και Α.Ο. Ελληνικού αντίστοιχα.

 Από τις «μονομαχίες» του δεύτερου αγωνιστικού διημέρου ξεχώρισε η επικράτηση με 3-2 του Γιάννη Σγουρόπουλου κόντρα στον Μάριο Γιάγκου του Ελληνικού, τον οποίο κέρδισε με 3-1 και ο Γιώργος Σταματούρος. Το πρόγραμμα των Ανδρών ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση κόντρα στον Α.Σ. Πέρα (10:00).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε Άνδρες και Γυναίκες:

Στην Α1 ανδρών:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Α.Ο. Ταταύλα 4-0

Α.Ο. Ελληνικού-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 0-4

Την Κυριακή στις 10:00:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Πέρα Αθηνών

Στην Α1 γυναικών

Α.Ο. Ταταύλα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 0-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Σάρισες Φλώρινας 4-0

Την Κυριακή στις 10:00:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Α.Ο. Άρης 2006


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :