Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΥΣ... «ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ» Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ!

Δηλώσεις στον Αρκαδία FM παραχώρησε ο  Κώστας Γιαννούλης, σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μεταξύ άλλον ότι παίκτες των γηπεδούχων γελούσαν με το πέναλτι που κέρδισαν.

Αναλυτικά: 

Για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: 

«Ακόμα ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε διαφορετικό. Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά και δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ που μας έκοψε τα πόδια. Μας έριξε την ψυχολογία, έχουμε και την πίεση λόγω των μηδέν βαθμών και στη συνέχεια ήρθε και ένα πέναλτι εις βάρος μου που είδατε πως δεν υπήρχε καμία επαφή. Πιστεύω εκεί ήταν δύσκολο να το ανατρέψουμε. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε και μία κόκκινη αλλά και μετά δείξαμε πως μπορούσαμε να το ανατρέψουμε. Κάναμε το 2-1, χάσαμε και μία μεγάλη φάση για το 2-2. Χάσαμε 3-1, η απόδοσή μας δεν ήταν γι αυτό το αποτέλεσμα και είμαστε όλοι στενοχωρημένοι». 

Για τη φάση του πέναλτι: 

«Έρχεται προς τα πάνω μου ο αντίπαλος, του φεύγει το κοντρόλ και πάει να βγει μπροστά μου. Σε αυτές τις φάσεις πολλοί εκβιάζουν το πέναλτι και θεώρησα πως έπρεπε να σταματήσω ώστε να μην πέσω πάνω του. Σταμάτησα, αλλά το εκβίασε και το πήρε. Δεν υπάρχει καμία επαφή. Αν δείτε και το βίντεο θα το καταλάβετε. Και στο μεταξύ μας ο παίκτης του Παναθηναϊκού που μιλούσαμε, γελούσε. Αυτό τα λέει όλα. Ο βοηθός είπε να το δώσει στον διαιτητή». 

Για τη φάση Φαρίνια-Κουτρουμπη: 

«Εκείνη την ώρα δεν το κατάλαβα. Εχει κάνει μία κίνηση προς τον παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά κάτι ανάλογο έχει γίνει και από τον αντίπαλο. Δεν τρελάθηκε ο Φαρίνια ξαφνικά. Η κάμερα δεν το δείχνει και δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Εκεί, ή βγάζεις και στους δύο κόκκινη ή τίποτα. Εντάξει, αυτά είναι παράξενα πράγματα. Δεν θέλουμε να τα ρίξουμε όλα εκεί και εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε ευθύνη και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση άμεσα, από το ματς με τον Πλατανιά». 

Για το αν ο Αστέρας προλαβαίνει τους στόχους του: 

«Πιστεύω προλαβαίνουμε γιατί είναι πιο βατό το πρόγραμμα. Έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή, αλλάζει και αυτό την ψυχολογία μας και με ένα τρίποντο εντός έδρας θα είναι και η συνέχεια ανάλογη. Δεν έχει ξεφύγει κανείς, όλοι χάνουν βαθμούς». 

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: 

«Εχει κάνει μεγάλη καριέρα ποδοσφαιρική και έχει πολλές εμπειρίες από την Ιταλία, αυτό το στυλ θέλει να μας φέρει. Δουλεύει πολύ στην ψυχολογία του παίκτη, του αρέσει η τακτική και από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε και στο επιθετικό κομμάτι για να βγάζουμε περισσότερες φάσεις». 

Για τους οπαδούς που περίμεναν καλύτερη αρχή από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Σίγουρα και εγώ αν ήμουν φίλαθλος τα ίδια θα έλεγα και θα ήμουν στεναχωρημένος. Δεν έχουμε δείξει καλά δείγματα στο πρωτάθλημα και εγώ θα γκρίνιαζα. Τους ζητάμε συγγνώμη, τους θέλουμε δίπλα μας και μαζί να κάνουμε τη νέα αρχή. Η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει με τους φιλάθλους στο πλάι μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :