Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ... ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Οι Πάτρικ Γιανγκ και Γιάννης Αθηναίου δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Basket League των ερυθρόλευκων με τον Κόροιβο (8/10, 18:30).

Οι πρωταθλητές μετά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της A1. Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (8/10, 18:30) θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πάτρικ Γιανγκ και Γιάννη Αθηναίου.

Ο Αμερικανός σέντερ από την Τετάρτη (5/10) νοσηλεύεται με βαριά μορφής ιγμορίτιδα και πυρετό και του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ο Πάτρικ Γιανγκ αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή (7/10), ενώ ο Γιάννης Αθηναίου από την πλευρά του συνεχίζει να ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσει το «σφίξιμο» που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό. Ο 28χρονος γκαρντ θα συνεχίσει με ατομικό ως το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην προπόνηση της Πέμπτης (6/10), η οποία διεξήχθηε σε πιο... χαλαρούς ρυθμούς, όπως συνηθίζεται άλλωστε την επόμενη ημέρα αγώνων.

Οι πρωταθλητές την Παρασκευή (7/10) θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αμαλιάδα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :