Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ!


Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι πολύ! Διευκρινίστηκε από τη Λίγκα πως μπορεί να γίνει αποδεκτή η πρόταση της εταιρείας της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα η πρόταση για την Κεντρική Χορηγία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας από την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ μπορεί να γίνει αποδεκτή, αφού διευκρινίστηκε από τη Λίγκα και τον νομικό της εκπρόσωπο, ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Άρα μπορεί η εταιρία στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να γίνει ο κεντρικός χορηγός της Λίγκας.

Πρέπει να επισημάνουμε πως όταν κατατέθηκε η πρόταση της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ άμεσα άρχισε να εξετάζεται εάν μπορεί να αναλάβει την χορηγία εταιρεία της οποίας μεγαλομέτοχος είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και όπως τελικά διευκρινίστηκε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :