Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!


Λίγο πριν ριχτούν στην αρένα της EuroLeague, οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν υποχρεώσεις για τα εγχώρια πρωταθλήματα.

Διαβάστε τι έκαναν, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "EuroLeague Greece"...

Με την 5η αγωνιστική της EuroLeague να είναι προ των πυλών, οι δεκαέξι (16) ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση είχαν υποχρεώσεις για τα εγχώρια πρωταθλήματα. Οι περισσότερες μάλιστα δυσκολεύτηκαν σημαντικά, με κάποιες να μην την... γλιτώνουν.

Το EuroLeague Greece συγκέντρωσε τα πεπραγμένα τους και σας τα παρουσιάζει.

Φενέρμπαχτσε - Ούνικς Καζάν (2/11, 19:00)

Το ντέρμπι της TBL κατέληξε στη Φενέρμπαχτσε, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Καρσίγιακα (84-75). Ο Κώστας Σλούκας έκανε πάλι αισθητή την παρουσία του για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Ούνικς Καζάν, από την πλευρά της, πήρε με σχετική άνεση τη νίκη σε βάρος της Τσμόκι Μινσκ (98-71), με τον Κιθ Λάνγκφορντ να "γράφει ιστορία" αφού έγινε ο παίκτης με τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα στην ιστορία της VTB League. Τι έκανε; Σταμάτησε στους 42 πόντους, με 14/20 σουτ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα (2/11, 19:45)

Η "ομάδα του λαού", που εξακολουθεί να αναζητά τον διάδοχο του Έρεζ Εντελστάιν αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας (31/10) απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ, θέλοντας να πάρει τη νίκη πριν αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Παρεμπιπτόντως, οι "μπλαουγκράνα" μπορεί να είδαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποβάλλεται, αλλά επιβλήθηκαν της Φουενλαμπράδα (78-75), με τους Στράτο Περπέρογλου και Αλέξανδρο Βεζένκοφ να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπάμπεργκ - Αρμάνι Μιλάνο (3/11, 21:00)

Το 8/8 στην Μπουντεσλίγκα είναι γεγονός για την Μπάμπεργκ, η οποία επιστράτευσε την άμυνά της για να φύγει νικήτρια από την έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ (60-48). Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι είχε μόνο τον Ντάριους Μίλερ με διψήφιο αριθμό πόντων (13π.), την ώρα που ο Νίκος Ζήσης είχε 7 πόντους (με 1/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 20'51'' συμμετοχής. Πιο εύκολο έργο είχε η Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στην Καζέρτα (100-80), με την είδηση της ημέρας να είναι άλλη -και να μην είναι ευχάριστη. Βλέπετε, ο Μίλαν Μάτσβαν θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες λόγω προβλήματος στο ισχίο.

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3/11, 21:00)

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε το "πατατράκ" στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels (75-67), με τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκολα Μιλουτίνοβ να προφυλάσσονται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος όμως είδε τον Έρικ Γκριν να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ και να τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του στα επόμενα παιχνίδια των "ερυθρολεύκων". Ακόμη πιο δύσκολα τα κατάφερε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που στερήθηκε των υπηρεσιών της του Νάντο Ντε Κολό, η οποία χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης και τις δύο εύστοχες βολές του Νικίτα Κουρμπάνοφ (με 3.2'' για το τέλος) για να φύγει νικήτρια από την έδρα της Άβτοντορ (104-103). Παρεμπιπτόντως, ο Μίλος Τεόντοσιτς "άγγιξε" το τριπλ νταμπλ (22π., 11ριμπ., 8ασ.) αλλά είχε 1/15 (!) τρίποντα στην αναμέτρηση.

Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ (3/11, 22:00)

Με τον Λούκα Ντόνσιτς να κάνει... όργια, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5/5 στη Liga Endesa, αφού ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Σαραγόσα (94-68), για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Γαλατάσαραϊ δοκιμάζεται τη Δευτέρα (31/10) στην έδρα της Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα.

Ζάλγκιρις - Νταρουσάφακα (4/11, 19:00)

Εντός των συνόρων κάνει πολύ καλά τη δουλειά της η Ζάλγκιρις, η οποία πήρε το "διπλό" απέναντι στη Νεβέζις (81-68), για να διατηρήσει την απόσταση μιας νίκης που τη χωρίζει από τη δεύτερη θέση (βλ. Λιετκαμπέλις). Μακριά από το "σπίτι" της αγωνίστηκε κι η Νταρουσάφακα, με τη νίκη απέναντι στην Τράμπζονσπορ (83-71) να έρχεται σχετικά εύκολα για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός (4/11, 19:45)

Το 4/4 στην TBL έκανε η Αναντολού Εφές, με την Ουσάκ Σπορτίφ να προστίθεται στη λίστα των θυμάτων της (86-73). Οι "μπλε" δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος θα απουσιάσει για εύλογο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού και περιμένουν τον Παναθηναϊκό στο "Αμπντί Ιπεκτσί" με σκοπό να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους στην EuroLeague. Το "τριφύλλι", από την άλλη, θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (31/10) απέναντι στην Κύμη.

Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια (4/11, 20:00)

Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διευρύνει το αήττητο σερί του στην Aba Liga, με την Μόρναρ να είναι το επόμενο εμπόδιό του (31/10). Σε ο,τι αφορά την Μπασκόνια, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο, που δεν είχε μαζί της τον Αντρέα Μπαρνιάνι και τον Τσέις Μπάντιντζερ, ηττήθηκε από την Ουνικάχα Μάλαγα (82-72), με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή της με την κορυφή στη Liga Endesa.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :