Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΚΑΠΝΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ!


Το ενδεχόμενο να καταθέσουν... ένσταση για τα όσα έγιναν στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και τους... καπνούς, σκέφτονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έντονα παράπονα από την διαιτησία του Αρετόπουλου και των βοηθών του έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μετά την αναμέτρησης μς τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν τι θα γράψει ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα, ώστε να κινηθούν ανάλογα. Και αυτό διότι ο ρέφερι της αναμέτρησης τους μετέφερε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, μετά την τρίτη διακοπή, ότι θα διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, κάτι που δεν έκανε στην τέταρτη διακοπή του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο γήπεδο γιατί αν δεν ολοκλήρωνε το παιχνίδι θα δεχόταν ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών και πλέον στον ΠΑΟΚ αναμένουν να δουν, τι θα γράψει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :