Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΜΟΝΟ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΣΟ!


Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της φετινής EuroLeague και ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ ανταγωνιστικοί.

«Ο Ολυμπιακός από τον τελικό στο Λονδίνο (το 2013) έχει διατηρήσει την αγωνιστική του ταυτότητα. Είναι σαφές αυτό που αναζητάει, είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και γνωρίζω πως για τον νικήσουμε πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να τον νικήσεις» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Πάμπλο Λάσο ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια ο προπονητής των Μαδριλένων αναφέρθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη και τον κορμό των πρωταθλητών Ελλάδας: «O Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων ετών. Έχει τέσσερις ή πέντε ποιοτικούς παίκτες και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Σπανούλης, αλλά υπάρχουν επίσης ο Γκριν, ο Μάντζαρης, ο Λοτζέσκι και ο Χάκετ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ευέλικτο ρόστερ κι έχει στο δυναμικό που παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου και ο Μιλουτίνοφ».

Kλείνοντας, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στο νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague, εκεί όπου όλοι παίζουν με όλους σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών: «Μου αρέσει το νέο format. Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν όλες τις ομάδες. Πρέπει να τερματίσεις στις οχτώ πρώτες θέσεις για να περάσεις στα playoffs. Η διοργάνωση θα είναι σκληρή και απαιτητική. Πρωταρχικός στόχος είναι περάσουμε στα playoffs και μετά να τερματίσουμε σε μία από τις πρώτες θέσεις, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα και τώρα με νοιάζει μόνο ο Ολυμπιακός».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :