Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΧΡΥΣΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!


Κι όμως, αυτοί ήθελαν τις... Κυριακές τους πίσω! Αυτοί θέλουν το πρωτάθλημα! Αυτοί φωνάζουν σε κάθε ευκαιρία για τη διαιτησία.

Αφού κατάφεραν να μην κερδίσουν ούτε αυτή τη Βέροια, όλα τα άλλα είναι απλά... ανέκδοτο!

Ας δούμε όμως τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για το 1-1 στη Βέροια :


leoforos.gr : ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1: ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ!
Ο Παναθηναϊκός έχασε του κόσμου τις ευκαιρίες στη Βέροια, έμεινε στο 1-1 και κάνει μόνος του δώρο το πρωτάθλημα στους αντιπάλους του!

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μια αγωνιστική έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του. Αντί να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο με δυο και τρία γκολ, άφησε τη Βέροια να ελπίζει πως μπορεί να πάρει κάτι από το ματς και στο τέλος το πλήρωσε ακριβά. Το τελικό 1-1 ήρθε έπειτα από τρομακτική καθίζηση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα να είναι πιο στατική και αργή από ποτέ, δείχνοντας πλέον ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και πως οι παίκτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα συνεχόμενα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχασε τουλάχιστον έξι κλασικές ευκαιρίες, όπου σκόραρε μόνο σε μια με τον Μπεργκ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε μέχρι το 60’ κάποιες καλές προσπάθειες αλλά και πάλι δεν έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα για να «σκοτώσει» τον αντίπαλο και να «κλειδώσει» το τρίποντο.
Από ένα σημείο κι έπειτα, κι αφού δεν πλήρωσε ακόμα μια τραγική γκάφα του Στιλ στο 53’, ο Παναθηναϊκός άρχισε να οπισθοχωρεί και να μην μπορεί να κρατήσει καθόλου τη μπάλα. Άφησε χώρους και κατοχή στη Βέροια, κλείστηκε στα καρέ του και μοιραία ήρθε το γκολ στο 88’ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 κι αφήνει τον Παναθηναϊκό τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

panathinaikos24.gr : Τα ‘θελε και τα ‘παθε

Έπαιξε με τη φωτιά ο Παναθηναϊκός στη Βέροια και σ' ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει με 5-0 είδε τον Μπαλάφα να τον ισοφαρίζει στο 88(1-1) και να μένει 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

. Στο 88’, με τη Βέροια να αλλάζει τη μπάλα για πολλή ώρα περιμετρικά της περιοχής του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Μπαλάφας βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή και με ένα συρτό «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Στιλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι «πράσινοι», σοκαρισμένοι από την ισοφάριση, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα σε ένα ματς που έπρεπε να είχαν επικρατήσει με… συντριβή, να «γκελάρουν» και να μένουν με 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :