Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ Η... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΪΜ ΑΟΥΤ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έζησε πολύ έντονα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής τού Ολυμπιακού ήθελε να αποδείξει ότι το αποτέλεσμα με τη Ρεάλ ήταν ατυχές και αυτός είναι ένας από τους λόγους που παρουσιάστηκε τόσο παθιασμένος για νίκη κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν ήθελε μόνο μια ...απλή επικράτηση στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιθυμούσε οι παίκτες του να τα δώσουν όλα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα για να πάρει το ματς διαστάσεις θριάμβου, όπως και πήρε τελικά.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως και στο τελευταίο τάιμ άουτ του αγώνα ο Σφαιρόπουλος έδωσε εντολή στους παίκτες του να συνεχίσουν να κάνουν επίθεση και να σκοράρουν, καθώς ήθελε να γράψει το ταμπλό όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά απέναντι στους "πράσινους".

Αυτό, μάλιστα, αποδεικνύεται και από το κοουτσάρισμα του προπονητή του Θρύλου κατά τη διάρκεια τού δευτέρου ημιχρόνου, όταν το σκορ ήταν σε σταθερά μεγάλα επίπεδα υπέρ των πρωταθλητών.

Η κάμερα μάλιστα τον... έπιασε μετά από ένα καλάθι του Ολυμπιακού (60-38) να ζητάει με πολύ έντονο τρόπο και σηκώνοντας τα χέρια από τον κόσμο να ξεσηκωθεί για να βοηθήσει τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο... καταιγιστικό ρυθμό!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο 45.30'' τού παρακάτω βίντεο...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :